Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplik. Internet Explorer 8

Od: jofa* odpovědí: 4 změna:

Když už jsem v těch, pro mně těžko odstranitelných chybách či potížích, čas od času mne Vítá aplikace internet Explorer. Dávám dotaz odložit později. Jak se toho zbavit definitivně . Explorer 8 mám instalovaný.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslíte ten dotaz ohledně nainstalování jiných prohlížečů? Mám pocit, že jsem se toho zbavil, když jsem nainstaloval jeden z dalších nabízených prohlížečů (firefix, opera, google, ...)

Dále mě napadá (trochu drsnější postup) podívat se zda se po startu nespouští "C:WINDOWSsystem32rowserchoice.exe /launch" což je onen program "výběr prohlížeče" . je možné, že to bude zapsáno v registrech ve větvi HKLMsoftwaremicrosoftwindowscurrentversionun a HKCUsoftwaremicrosoftwindowscurrentversionun ... zde je zapsano vse, co se spousti po startu. Jednodese smazat tu hodnotu.

A nebo si spustit program tretich stran, ktere zobrazuji programy, co se spousti po startu ... ccleaner napr.

jofa*
hodnocení

Ano v CCleaner je , že se tam spouští jak píšete. Jinak ten výběr prohlížeče mám na ploše pod zástupcem. Tak to mám v CC zakázat? Dík. abych něco nezkazil. Mně to hází na plochu po otevření IE8 , že mně vítají a výhody inter.Expl. atd. Jako, že si po mám asi nainstalovat. ale ja jej jiřž mám. Po každem otevření IE, to ale nedělá. Občas.

doplněno 08.10.10 14:35:

Google mám taky nainstalovaný.

Ano. Vypnout.

jofa*
hodnocení

Dobrý. Dík. Snad to už nebude otravovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]