Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem chtěl promazat počítač a vymazat nepotřebná data. Jsem nastaven jako administrátor, správce počítače, takže mám mít přístup ke všem složkám a souborům. Jenže při vymazání video souborů mi systém napíše: přístup k cílové složce odepřen, nutno potvrzení. Když jako správce zadání potrvzení, chce další, další... a nakonec se nic nevymaže. Netuším, že bych někde něco nastavoval, abych měl menší oprávnění. Jak mám dané soubory smazat?
Nevím jak ve Vistách, ale v Sedmičkách je ještě "superadmin".
Ještě mě tak napadá. Nejsou ty soubory součástí nějakého používaného programu? Většinou nelze smazat soubory, se kterými se aktuálně pracuje ať už fakticky, nebo "jen jako".
"Opravdu" otevřené tyto soubory nejsou, možná jsou otevřené jenom "jako". Jenže jak to zjistit? V jakém programu, pokud tedy ano jsou otevřené?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.