Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a prosím o radu Už třetí den se snažím nainstalovat si skype a marně
Měla jsem asi 2roky starej skype protože jsem ho hrozně dlouho nepoužila a teď ho využívám dost a poradili mi ať si stáhnu nový.Tak jsem se na to dala a ups nešlo to že nejde přeinstalovat ten starý:-o Tak jsem si řekla že tedy ten starý odinstaluji ručně a pak nainstaluji nový,ale i po odinstalování staréh mi to píše stejnou chybu a to je:Předchozí verzi produktu skype 4,2 nelze odebrat.Obratte se na pracovníky odborné pomoci
a když kliknu na Ok tak mi skočí:instalace skype selhala:kód 1603.Během instalace se vyskytla kritická chyba.Nevíte prosím někdo co s tím?Zkusila jsem si stáhnout i regcleaner že mě to zbaví nějakých zbytků skype a pak to půjde ale furt nic
A když dám hledat v počítači tak mi to taky nic nenajde,takže myslím že v pc to starý skype už nemám
Moc prosím o radu
Děkuji moc za odpověď Ale tam jsem už byla taky a poslalo mě to na stránku která mi nepomohla.A když chci odinstalovat office 2003 jak mi tam radí tak to po mě vyžaduje abych vložila cd ale já žádný nemám.Zaráží mě že to nejde odinstalovat bez něj
Jo to tam mám ale nejde mi to odstranit Poradíte proím jak s tím pryč? Nebo prostě jak dostat ten skype do pc?Už jsem berzadná
No to bude asi trochu problém. V registru Windows bych smazal všechny klíče související se Skype a se soubory ezPMUtils.dll a spmServices.dll. po následném restartu by se už měla složka dát odstranit a Skype reinstalovat. Zásahy do registru by měla dělat znalá osoba.
Zdravím, pokud máš ikonu Skype v liště u hodin, tak ho ukonči, koukni do Správce úloh>Procesy (pravé tlačítko na spodní lištu>Správce úloh) a zkus najít proces Skype.exe a SkypePM.exe a oba ukonči. Potom zkus odinstalovat s Revo Uninstallerem (freeware verze)
Takže to sama nezvládnu co No tak to se budu muset pokusit sehnat někoho kdo to umí
Ale děkuju moc za rady!
Zkus stáhnout a nainstalovat Revo Uninstaller, pokud jsou v registru zbytkové soubory, najde je a můžeš je smazat. Potom restartuj počítač a zkus skype znovu nainstalovat
Tak mi to bohužel nic ke skypu nenašlo
Tak prográmek mám stáhnutej ale nenašlo to nic od skype
Osobně bych oprvdu vyhledala soubory přímo v registru, ale to je opravdu zásah, který by měl dělat člověk, který už má nějaké zkušenosti. Zkus ještě Skype nainstalovat v nouzovém režimu
Restartuj počítač a než naběhne logo windows, stiskni několikrát klávesu F8, vyber nouzový režim a zkus skype nainstalovat. Nelekni se, v nouzovém režimu nebudeš mít ikony tak uspořádané, jak jsi zvyklá a budou větší Je to vlastně spuštění počítače v omezeném stavu, pouze se základními soubory a ovladači, které jsou nutné pro spuštění systému
Zpátky se dostaneš opět už normálním restartem počítače
Tak nouzový režim jsem našla ale nejde mi na to naject šipkama a po 30vteřinách se to samo normállně zapne
Jak na to mám naject abych po mohla potvrdit?
Přijde mi to že jak mě to hodí na tu potvrzovací stránku toho režimu že mi přestane fungovat klávesnice.Protože ani nesvítí
Zdravím
Doporučuji počítač uvést do nouzového režimu a odinstalovat Skype, mělo by to jít v pohodě. Poté spustit Pc v normálním režimu a nainstalovat nové Skype.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.