Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřebovala bych prosím pomoct.
Bratr mi asi před týdnem sebral flešku a naformátoval jí, ukládal na ní soubory a mazal je.
Já jsem tam ale měla soubory do práce, které jsou pro mě důležité, moc se v tom nevyznám ale existuje nějaký program,
který mi je vrátí zpět? Viděla jsem i ve filmech že třeba po roce dokážou zjistit soubory co byly na disku.
Moc tomu nerozumím, budu ráda za každou radu.
Děkuji moc
Katka
Pokud ji naformatoval jsou soubory na 60% ztraceny, pokud na ni jeste nejake veci cpal on sam a celou ji zaplnil, z flesky nepujde ziskat nic pouzitelneho...a ani draha firma vam moc nepomůze...staci zkusit vice tech free programů, pokud toho mo nenajdou nema cenu hledat firmu a bratrovi podekovat..
A každému říkám zalohovat, zálohovat... A přitom jsem si nedávno shodil paměťovou kartu v připojeném mobilu k PC. Dokonce chtěla naformátovat ke svému oživení. Měl jsem na ní záznamy hovorů s kamarádem žijícím v Austrálii, který se mi mi odmlčel. Tyto nahrávky jsou aspoň vzpomínkou. Vyzkoušel jsem víc než 10 různých programů pro obnovu dat, některé slušné, některé velmi bídné. Ale žádný neznal soubory s příponou .AMR. Až Power Data Recovery mi obnovil vše i adresáře. Je pro mě TOP, ale raději budu poctivěji zálohovat.
No těch je, i free, Recover... search.seznam.cz/...
problém je, pokud ukládal a mazal, nepůjde asi vše obnovit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.