Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřebovala bych prosím pomoct.
Bratr mi asi před týdnem sebral flešku a naformátoval jí, ukládal na ní soubory a mazal je.
Já jsem tam ale měla soubory do práce, které jsou pro mě důležité, moc se v tom nevyznám ale existuje nějaký program,
který mi je vrátí zpět? Viděla jsem i ve filmech že třeba po roce dokážou zjistit soubory co byly na disku.
Moc tomu nerozumím, budu ráda za každou radu.
Děkuji moc
Katka
1x
Pokud ji naformatoval jsou soubory na 60% ztraceny, pokud na ni jeste nejake veci cpal on sam a celou ji zaplnil, z flesky nepujde ziskat nic pouzitelneho...a ani draha firma vam moc nepomůze...staci zkusit vice tech free programů, pokud toho mo nenajdou nema cenu hledat firmu a bratrovi podekovat..
1x
A každému říkám zalohovat, zálohovat... A přitom jsem si nedávno shodil paměťovou kartu v připojeném mobilu k PC. Dokonce chtěla naformátovat ke svému oživení. Měl jsem na ní záznamy hovorů s kamarádem žijícím v Austrálii, který se mi mi odmlčel. Tyto nahrávky jsou aspoň vzpomínkou. Vyzkoušel jsem víc než 10 různých programů pro obnovu dat, některé slušné, některé velmi bídné. Ale žádný neznal soubory s příponou .AMR. Až Power Data Recovery mi obnovil vše i adresáře. Je pro mě TOP, ale raději budu poctivěji zálohovat.
0x
No těch je, i free, Recover... search.seznam.cz/...
problém je, pokud ukládal a mazal, nepůjde asi vše obnovit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.