přeinstaloval jsem windows xp a nejdou mě spustit znovu nainstalované hry jako fifa 2005,nhl2005,které před instalací jely bez problémů,píše mě to pleas insert corret cd-rom select ok and restart aplication,také mě nejdoespustit stahovana muzika přes media player,prosím poradte.
To bude tim že nemáš originálky ale cracklé hry což je 1) nelegální 2) blbé když to ještě řikáš takhle veřejně Poznámka: crack-dá se říct že změna programu aby to nevyžadovalo originál cd kapišto? U té muziky težko říct když ani nevim co ti to dělá
A ta instalace Win byla na čistý disk nebo jsi okna jen znovu nainstaloval přes starý systém? A ta muzika, resp. Windows Media Player ti hlásí co? Otevíráš hudbu přímo v něm nebo jen dvojklikneš někde v průzkumníkovi na písničku?
Jedno to není. Pokud to pouze přejel, tak mu cracklý exe file zůstal v PC a pak by hra měla jet. V opačném případě (nová instalace) na crack zapoměl anebo tam opravdu strká jiné CD/DVD, což by byl i případ s originálním diskem. Doufám, že to originálky jsou -). Tak asi tak. PS: Si představ koupil jsem si externí HDD a za 2 hodiny jsem ho už vyreklamoval, protože nejel. No není to smůla?
Mno jo no máš pravdu ta viróza mě nějak dostala a tohle mě nenapadlo ale popravdě pokud disk nenaformátoval,nebo má dva tak ať to udělal tak nebo tak tak tam ten crack zůstal Ale teď by se již mohl vyjádřit tazatel. P.S. mno to je fakt smůla,to by mě taky naštvalo, to já měl štěstí v neštěstí- v serveru mi odešla sdramka,mno teda odešla,byla nějaká jetá a zjistil jsem že je to jediná paměť co mam v záruce,teď jen doufám že ji vymění
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.