Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalace windows xp

Od: razic* odpovědí: 5 změna:
přeinstaloval jsem windows xp a nejdou mě spustit znovu nainstalované hry jako fifa 2005,nhl2005,které před instalací jely bez problémů,píše mě to pleas insert corret cd-rom select ok and restart aplication,také mě nejdoespustit stahovana muzika přes media player,prosím poradte.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
To bude tim že nemáš originálky ale cracklé hry což je 1) nelegální :) 2) blbé když to ještě řikáš takhle veřejně
Poznámka: crack-dá se říct že změna programu aby to nevyžadovalo originál cd kapišto?
U té muziky težko říct když ani nevim co ti to dělá :(

doplnit odpověď
hodnocení

0x
A ta instalace Win byla na čistý disk nebo jsi okna jen znovu nainstaloval přes starý systém?
A ta muzika, resp. Windows Media Player ti hlásí co? Otevíráš hudbu přímo v něm nebo jen dvojklikneš někde v průzkumníkovi na písničku?
Spidere to je přeci jedno jak je instaloval,to co mu to dělá je jasnej crack *smich*
Jedno to není. Pokud to pouze přejel, tak mu cracklý exe file zůstal v PC a pak by hra měla jet. V opačném případě (nová instalace) na crack zapoměl anebo tam opravdu strká jiné CD/DVD, což by byl i případ s originálním diskem. Doufám, že to originálky jsou -). Tak asi tak.
PS: Si představ koupil jsem si externí HDD a za 2 hodiny jsem ho už vyreklamoval, protože nejel. No není to smůla?
Mno jo no máš pravdu ta viróza mě nějak dostala a tohle mě nenapadlo :( ale popravdě pokud disk nenaformátoval,nebo má dva tak ať to udělal tak nebo tak tak tam ten crack zůstal *smich* Ale teď by se již mohl vyjádřit tazatel.
P.S. mno to je fakt smůla,to by mě taky naštvalo, to já měl štěstí v neštěstí- v serveru mi odešla sdramka,mno teda odešla,byla nějaká jetá a zjistil jsem že je to jediná paměť co mam v záruce,teď jen doufám že ji vymění

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]