Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet explorer musím zavřít

Od: janomischo* odpovědí: 5 změna:

Internet explorer 8 mi začal stále psát,že ho musím zavřít proto,že došlo k chybě a hodil tam nějakou chybovou hlášku,že tam schází to a to.Tak jsem se rozhodl,že stáhnu explorer znovu a reinstalaci se to opravý.Stáhnutí internetu proběhlo normálně,ale nainstaloval se midalší,tak,že mám dva a první se odinstalovat nenechá.Paradoxní situace,co s tím?Mám se smířit s tím,že mi zůstanou dva?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není v tom problém. Na PC může být nainstalován IE i vícekrát. Vyšší verze IE je instalována formou aktualizace software a skrz něj se dá i odinstalovat.

janomischo*
hodnocení

Problém je v tom,že obě verze jsou osmičky a počitač hlásí,že žádnou nejde odinstalovat.

ladinpraha*

Ani přes instalační CD Windows?

sondaw*
hodnocení

0x

Máš IE nainstalován jako program v Přidat nebo Odebrat programy nebo v aktulizacích?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]