Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prepojenie NB s PC

Od: ryba* odpovědí: 8 změna:

Ahojte dá sa povedať že som dosť lajik a potrebovala by som pomoc pri prepojení NB s PC.

Stačí mi len také základné( hlavný PC s NB). Mohli by ste mi poradiť aký kábel kúpiť, alebo ako na to? Idem písať diplomovku a na mini NB je ot trošku nepohodlné ďakujem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Taky trochu nechápu, proč chceš kvůli psaní diplomky propojovat počítače, ale budiž. Nejjednodušší možnost je koupit křížený síťový kabel a PC s notebookem propojit (jejich síťové karty).

Osobně bych to řešil přenesením dat z PC na notebook na flešce. Tím bys je měla zároveň zazálohována.

jofa*

Tak nějak, jen opačně. Přenesením dat z NB do PC. Tak jste to myslel ano?

ryba*

ďakujem za odpoveď.

je to tento kábel?

alza.sk/...

pravdomluvny*
07.10.10 17:24

Ano

jofa*
hodnocení

0x

Není dost zřejmé jak to chcete. Připojit k NB klávesnici od PC a monitor od PC , aby to bylo všechno pohodlnější?

buss
hodnocení

0x

Máš monitor k PC? tak ho zapoj k NB, externí myš a klávesnici

ryba*

hej hej mám no vidíš skúsim to som ešte nad tým uvažovala dik za radu

jofa*

Nic ve zlém, ale tuto alternativu jste měla již včera v 17.36 hod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]