Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB DVB-T tuner

Od: jahoda315* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s tímto produktem:

netfox.cz/...

Ráda bych na svém notebooku občas sledovala TV nebo i nahrávala některé pořady. Co si o tomto TV tuneru myslíte?

Díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

primo tuto značku nemám ale mam jinou na notebooku, anitenu mam napojeni pres koaxial, na tu nalou antenku co davaji k tomu se mi nepodarilo chytit ani jednu stanici.

jofa*

Bude to vyžadovat blízkost vysílače či převaděče signálu. jinak to je sázka do loterie, ale spíše nic nechytnete když budete na desítky kilometrů vzdálená od vysílače. Já mám tento a musím anténku dát ven za okno. Jsem vzdálen od vysílače cca vzdušnou čarou 30 km. Chodí výborně.

czechcomputer.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Dal jsem přednost kvalitě a tomu, že mi z NB nic nekouká. Mám tuhle a 100% spokojenost.

tv-tunery.heureka.cz/...

jofa*

Nojo, ale chce to napsat kde jste (zřejmě Praha) a odkud chytáte signál. Pokud jste v Praze, tak může mít Tv tuner i za polovic. Bezesporu tento je kvalitní, ale nemusí zajistit příjem (na pok. anténku) pokud bude neůměrně od vysílače vzdálená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]