Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr herního počítače

Od: dzoui* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, už nějaký ten pátek sháním nový počítač - budu ho používat jak pro kancelářskou práci, tak i na hraní her.

Mám vytipovaných už pár kandidátů, ale nějak se stále nemohu rozhodnout, který nakonec vzít. Příslušenství veškeré k PC mám, takže kupuji jen bednu + zrovna tady se dá konfigurátorem vyhodit i pár zbytečností, tak ještě mohu i ušetřit.

Kdo by mi poradil co z tohoto seznamu, by bylo asi nejvhodnější? (Všechny počítače jsou označeny jako herní - proto vybírám tedy z nich)

Děkuji.

losancomputers.cz/...

losancomputers.cz/...

losancomputers.cz/...

losancomputers.cz/...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Do budoucna mají všechy sestavy slabý zdroj na lepší grafiku a případně i CPU. Poslední sestavu nebrat, slabá grafika. Šel bych asi do sestavy č.3, ale má již výběhovou desku i procesor.

Ona ani nVidia 240 není na hraní žádný zázrak. Jsou to staré karty. Nějaký výkon podají, ale graficky náročné hry si na nich ve velkém rozlišení neužiješ.

dzoui*
hodnocení

Díky za rady :)

Zdroj se mi zdál taky slabý u všech - ale nechala bych si tam dát silnější (je v nabídce, když se konfiguruje).

Hry tam chci hrát cca Fifa, NHL, Mafia 2 + přítel nějaký "střílečky".

Mě se líbil ten č.2, ale jsem ráda, když mi někdo poradí, tak ještě jednou díky.

sasdax*

Holka co hraje sportovní hry...pěkné :) Jinak kdyby jsi napsala kolik na PC máš peněz, tak podle toho jak se spider v tomto směru orientuje by doporučil to nejlepší. A třeba i lepší než co sis vybrala.

dzoui*
hodnocení

A co potom holka, co fandí fotbalu i v reálu :))

To jsem pozapomněla - limit mám cca 19 tisíc. Jde o to, že to chci kupovat ve svém okolí (Most) a právě tato firma je u nás dost chválená, proto mě napadla. Nechci to kupovat někdo v Tescu či tak ..

sasdax*

No to je teprv paráda ;) Ale Most nic moc. Pořád je ale lepší než moje Opava, která z druhé ligy spadla. Však my se tam vrátíme. SFC

dzoui*
hodnocení

Copa Most, tomu já nefandím, já fandím Slávii :)) i když, ta letos taky "jede". Opava se vrátí, tomu věřím, furt lepší než nějaký Sezimovo Ústí :))

mirdik
hodnocení

0x

zaručeně sestavu č3. Nejvýkonější už když porovnáte Gt 240 proti 5770, procesor samozrejme v dnesni dobe a do budoucna 4 jadro.

dzoui*
07.10.10 09:57
hodnocení

díky

katerinka*

Zkusila bych 3dcom v Chomutově, mám od nich doma už 2 počítače a zatím žádný problém.
www.3dcom.cz

dzoui*
hodnocení

děkuju za tip, podívám se.

dzoui*
hodnocení

jen tak mimo, dám asi na doporučení a vezmu ten třetí, něco z něj vyškrtám - jako myš, klávesnici, antivirák (vše mám)a toto:DVD-RW mechanika:bez DVD-RW mechaniky+ LG DVD±R/±RW/RAM, GH22NS, SATA, černá, bulk -37+ SAMSUNG DVD±R/±RW/RAM SH-S223C SATA, černá, bulk + LG DVD±R/±RW/RAM, GH22NP, IDE, černá, bulk +62+ LG DVD±R/±RW/RAM, GH22LS, SATA, černá, bulk, LightScr +73+ SAMSUNG DVD±R/±RW/RAM SH-S222L IDE, černá, LightScrib +90+ LG DVD±R/±RW/RAM, GH22LP, IDE, černá, bulk, LightScri +132+ SAMSUNG Blu-ray ROM/DVD±R/RW/RAM, SH-B083L, SATA, čer +1 548+ LG Blu-ray BD±ROM/RE/R/DVD±R/±RW/RAM, BH10 LS, SATA, +2 693DVD mechanikaškrtla bych tu DVD mechaniku, stačí jen DVD-RW mechanika, nebo se mýlím?
sasdax*

Je pravda že v tom konfigurátoru je to nějaké divné, ale měla by tam být jenom jedna. A prakticky každá vypalovačka v dnešní době umí DVD i DVD-RW (klasická DVD a přepalovací DVD). Jinak na tom obrázku tam je jenom jedna. Je opravdu hloupost tam mít dvě. Blu-ray už taky nejsou tak drahé. Ale to je otázkou jestli bys ji využila. Software bych tam nechtěl žádný. Kromě licencovaného operačního systému.

dzoui*
hodnocení

JJ ten kongigurátot je trošku divný, když bych ho vzala se vším všudy bez toho, že bych vlezla do konfigurátoru, tak je za tu cenu cca 17500kč a když si chci vyškrtat nepotřebný věci, tak začínám od 18100kč (což mě teda štve!)... Obrázek je tam jen ilustrační, toho bych se moc asi nedržela. Právě mě zarazilo, že tam cpou dvě, to sem už dlouho neviděla a nemusím mít vše :) Blu-ray nevyužiju v dohledný době vůbec. a chci taky jen OS.

Tak díky :)

sasdax*

Toho bych se nebál. V té sestavě bude na 100% jenom jedna mechanika. A pokud tě to trápí, tak jim napiš a zeptej se. Do sestav se ale ve valné většině dává jenom jedna. Dvě jsou zbytečnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]