Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už nějaký ten pátek sháním nový počítač - budu ho používat jak pro kancelářskou práci, tak i na hraní her.
Mám vytipovaných už pár kandidátů, ale nějak se stále nemohu rozhodnout, který nakonec vzít. Příslušenství veškeré k PC mám, takže kupuji jen bednu + zrovna tady se dá konfigurátorem vyhodit i pár zbytečností, tak ještě mohu i ušetřit.
Kdo by mi poradil co z tohoto seznamu, by bylo asi nejvhodnější? (Všechny počítače jsou označeny jako herní - proto vybírám tedy z nich)
Děkuji.
Do budoucna mají všechy sestavy slabý zdroj na lepší grafiku a případně i CPU. Poslední sestavu nebrat, slabá grafika. Šel bych asi do sestavy č.3, ale má již výběhovou desku i procesor.
Ona ani nVidia 240 není na hraní žádný zázrak. Jsou to staré karty. Nějaký výkon podají, ale graficky náročné hry si na nich ve velkém rozlišení neužiješ.
Díky za rady
Zdroj se mi zdál taky slabý u všech - ale nechala bych si tam dát silnější (je v nabídce, když se konfiguruje).
Hry tam chci hrát cca Fifa, NHL, Mafia 2 + přítel nějaký "střílečky".
Mě se líbil ten č.2, ale jsem ráda, když mi někdo poradí, tak ještě jednou díky.
Holka co hraje sportovní hry...pěkné Jinak kdyby jsi napsala kolik na PC máš peněz, tak podle toho jak se spider v tomto směru orientuje by doporučil to nejlepší. A třeba i lepší než co sis vybrala.
A co potom holka, co fandí fotbalu i v reálu )
To jsem pozapomněla - limit mám cca 19 tisíc. Jde o to, že to chci kupovat ve svém okolí (Most) a právě tato firma je u nás dost chválená, proto mě napadla. Nechci to kupovat někdo v Tescu či tak ..
No to je teprv paráda Ale Most nic moc. Pořád je ale lepší než moje Opava, která z druhé ligy spadla. Však my se tam vrátíme. SFC
Je pravda že v tom konfigurátoru je to nějaké divné, ale měla by tam být jenom jedna. A prakticky každá vypalovačka v dnešní době umí DVD i DVD-RW (klasická DVD a přepalovací DVD). Jinak na tom obrázku tam je jenom jedna. Je opravdu hloupost tam mít dvě. Blu-ray už taky nejsou tak drahé. Ale to je otázkou jestli bys ji využila. Software bych tam nechtěl žádný. Kromě licencovaného operačního systému.
JJ ten kongigurátot je trošku divný, když bych ho vzala se vším všudy bez toho, že bych vlezla do konfigurátoru, tak je za tu cenu cca 17500kč a když si chci vyškrtat nepotřebný věci, tak začínám od 18100kč (což mě teda štve!)... Obrázek je tam jen ilustrační, toho bych se moc asi nedržela. Právě mě zarazilo, že tam cpou dvě, to sem už dlouho neviděla a nemusím mít vše Blu-ray nevyužiju v dohledný době vůbec. a chci taky jen OS.
Tak díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.