Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký volant do 1500,- pro PC

Od: sasdax* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

zajímají mě vaše zkušenosti a doporučení. Na netu jsem našel převážně názor něco od Logitechu, ale co přesně vybrat. Chtěl bych si zajezdit formule, ale ne že bych to nějak přeháněl. Proto nechci nic drahého. Prostě něco na občasné ježdění.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Hodně chválí Logitech Momo. Ale to by jsi musel tisícovku přihodit. Prý u nejnovější PC F1-2010 chodí perfektně, na rozdíl od drahého ale perfektního volantu G25. U tohoto jde u této F1 zvuk nepříjemně zpožděně. Už jsem to všude řešil a je to hrou ,která se jim na tento volant moc nepovedla. Přidáš plyn a téměř vteřinu zvuk nic. F1 ale vyrazí. Dáš nohu z plynu a motor ještě řve. Jinak je F1-2010 i přes některé nedostatky dobrá.

sasdax*

No jo, ale nechci dát 2500,- za volant.

jofa*

Rád bych ti poradil, ale s jiným zkušenosti nemám. Šel jsem rovnou do G25, protože jsem pročítal různé recenze a zkušenosti s levnějším. Rozhodl jsem se pro tento, než potom říkat, že jsem si mohl připlatit a být spokojen. Já vím je to o penězích. Snad ti někdo poradí, jaký je dobrý. Až na tuto F1-2010 je to paráda.

doplněno 07.10.10 16:50:

rbr.onlineracing.cz/...

doplněno 07.10.10 16:52:

Jen pro informaci.

alf*

sasdaxi, vybral jsi nějaký? Chci napsat Ježíškovi. Pro NFS a CMcRR.

sasdax*

Nakonec ne. Otec si koupil nového kompa a dostal k tomu zdarma volant Genius. No co chtít po volantu zdarma. Reakce jako šnek, takže když se vřítím do zatáčky, tak samozřejmě volant zareaguje o chvíli později a v těch rychlostech F1 buď člověk ztratí ideální stopu, nebo rovnou vyjede mimo trať. Takže jsem si řekl raději našetřit na pořádný volant, než takovou ludru. Toť moje rada. Asi nejlepší by bylo, kdyby bylo možno v nějakém obchodě volanty vyzkoušet a pak se rozhodnout. Takhle jsme asi odkázáni pouze na recenze a tipy majitelů volantů, kteří je mají odzkoušené.

Jinak Genius nebrat! Pro mého tříletého synovce je to dobré, pro hráče ne.

ar*

Jelikoš synovec dělal ve fyrmě kde prodávají komponenty k PC tak jsem měl možnost několik typů volantů odzkoušet a jediné co bych si domů pořídil je Logitech G25 dnes už je snad i novější tuším 27čka. Nic jiného nemá ani smysl kupovat to je lepší samotná klávesnice. Raději použitý L. 25 než nový nějaký "krám" za stejné peníze. I když někde jsem četl , že snad u formule 2010 má ta 25 taky nějaké problémy.

sasdax*

Došel jsem ke stejnému názoru. Jinak u F1 2010 s tímto volantem asi je problém, ale třeba to opraví nějaký nový patch.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]