Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapnutí PC prosím pomoc

Od: marsias* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

mám PC:CPU P4-3GHz,deska Gigabyte 915P,zdroj 350W,HDD WD 160GB,512RAM,graf.karta ATI X700Pro PCIe (256MB/128b).

Problém:Zapnu tlačítkem PC,sviti LED napájení,nesvítí LED HDD,nesvítí klávesnice,nejede monitor.Jen bliká DVD-RW mechanika.Nepomohlo resetování CMOS.PC na nic nereaguje,ani na tlačíto RESET!Už se mi to jednou stalo,nechal jsem to 3 dny bez zapnutí a pak to šlo normálně,ale já nemám 3dny čas,nevíte co s tím?Nestalo se to již někomu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

josi.ow*
hodnocení

0x
Kdysi se mi to stalo a musel jsem vyměnit celou základovku. Jinak nevím co s tím...

benny-b*
hodnocení

0x
Zdravim, v tomhle pripade bych to resil asi takto - vypnete PC, odpojte vsechno krome zdroje desky procesoru - pak musite pustit PC a zjistit jak pipa BIOS. jestli pipa - tzv. BEEPCODE biosu. podle toho poznate co se deje. Pokud by nahodou bios pipal naprosto standartne tak nahazujte dalsi komponenty v tomto poradi - ramka, grafika, HDD, a pak dalsi mechaniky mezi kazdym namontovanym kusem zkusit zapnout a kontrolovat pipani - pokud se zmeni podivat se co to z...BEEPCODE se da stahnout na netu.
Jo tohle bych udělal taky,tím i splnim další věc a to je všechno možné vyndat a zandat zda neni někde špatný kontakt. Pokud můžeš tak bych zkusil i jiný zdroj páč je dost možné že je v háji deska či zdroj

plaky*
hodnocení

0x
to iste som mal aj ja,dokonca dvakrat,v obidvoch pripadoch mi odesla deska,aj ked neviem preco..ked som s tou druhou sa to pokusal stale pustat resetom,vybuchol mi zdroj..ale ked tebe obcas nabehne.mozno zly kontakt(obhorety)alebo ti pomali odchadza doska...nic neobvikle,uz som si zvikol..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]