Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám už starší PC cca 3 roky a už mi nejdou rozjet některé hry. Je lepší koupit nějaký novější a zase trochu výkonějši počítač nebo si nechat upravit ten stávající? Já se v tomhle moc nevyznám, díky
Pokud se v tom nevyznáš a nemáš nikoho známého, kdo by se dobře vyznal a sestavil, tak rozhodně koupit. Ovšem nikoli v obchodních řetězcích.
Jako promiň ale 3 roky? to je ještě dobrý...já měl pc asi 6 let a pak jsem si koupil novej...a doporučoval bych ti ho vylepšit jak se s nikym dobře poradit
Dobrý den - ještě mě napadá, proč ty hry nejdou rozjet? Protože grafická karta nestíhá, nebo proto že je zastaralý operační systém? Protože 3 roky starý počítač, to by zase neměla být až tak moc veliká "šunka". A navíc - 4000,- Kč - tak za ty peníze se opravdu toho moc nezlepší. A do starého PC ládovat výkonější hardware někdy moc nejde -nezáleží taky na základní desce?
Já bych určitě do počítače investoval a nový raději nekupoval.
Ono zrychlit počítač lze například defragmentací disku, vyčištěním disku od zbytečností, vyčištění registru od špatných a neúplných záznamů, odinstalací zbytečných programů, vypnutím některých zbytečných služeb, odstranění malware (spyware, viry, ...) a dalším...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.