Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC sestavit nebo koupit?

Od: vinarnik odpovědí: 11 změna:

Zdravím, mám už starší PC cca 3 roky a už mi nejdou rozjet některé hry. Je lepší koupit nějaký novější a zase trochu výkonějši počítač nebo si nechat upravit ten stávající? Já se v tomhle moc nevyznám, díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud se v tom nevyznáš a nemáš nikoho známého, kdo by se dobře vyznal a sestavil, tak rozhodně koupit. Ovšem nikoli v obchodních řetězcích.

vinarnik
hodnocení

Pravě nějaké známé mám co by to sestavili ale každej zas říká něco jiný. Jeden by to sestavil další zas radí že je lepší koupit sestavený nový(použitý)

skylen*
hodnocení

0x

Jako promiň ale 3 roky? to je ještě dobrý...já měl pc asi 6 let a pak jsem si koupil novej...a doporučoval bych ti ho vylepšit jak se s nikym dobře poradit

vinarnik
hodnocení

sice má 3 roky ale když sem ho kupoval nebyl uplně nový, už byl používaný nějaký ten měsíc

troja*

a co takhle sem napsat současnou sestavu a podle toho pak možná rekonstrukci. Vždyť v PC může dost dobrého ...

doplněno 04.10.10 08:13:

Chceš investovat 4 000,- Kč? Ale do čeho, když nenapíšeš stávající sestavu. Je to snad TAJNÉ?

mirdik
hodnocení

0x

můžu se teda zeptat kolik by měl stát nový PC.

vinarnik
hodnocení

chtěl bych investovat cca 4000

mirdik
hodnocení

0x

za 4000 můžeš leda tak vylepšit a ani nevím za 4000 toho tolik neuděláš.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den - ještě mě napadá, proč ty hry nejdou rozjet? Protože grafická karta nestíhá, nebo proto že je zastaralý operační systém? Protože 3 roky starý počítač, to by zase neměla být až tak moc veliká "šunka". A navíc - 4000,- Kč - tak za ty peníze se opravdu toho moc nezlepší. A do starého PC ládovat výkonější hardware někdy moc nejde -nezáleží taky na základní desce?

troja*
hodnocení

0x
Chceš investovat 4 000,- Kč? Ale do čeho, když nenapíšeš stávající sestavu. Je to snad TAJNÉ?
Opiš co Ti napíše Everest a jistě Ti někdo poradí. Podívej se na tuto diskuzi, jak se to dělá: zive.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Já bych určitě do počítače investoval a nový raději nekupoval.

Ono zrychlit počítač lze například defragmentací disku, vyčištěním disku od zbytečností, vyčištění registru od špatných a neúplných záznamů, odinstalací zbytečných programů, vypnutím některých zbytečných služeb, odstranění malware (spyware, viry, ...) a dalším...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]