Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni dneska se mi stalo že když jsem zapl počítač,objevila se mi hláška něco jako Veryfling pool data...- a nic nešlo podklad byl černý monitor! Pak jsem to vypl a zapl po chvilce a šlo to.Počítač jsem zrovna lehce čistil jedním prográmkem a našlo to 3 infiltrace,asi červi podle hlášení. Po restartu zůstala černá obrazovka.Po vypnutí a zapnutí zase jde. Co to může být? Potom mi to taky ukázalo hlášku viz foto. Pomozte prosím,díky Tomáš
Pokud to jde, je to v poradku, problem techto programku na cisteni PC je, ze se obcas stane, ze identifikuje jako virus nejaky systemovy soubor, smaze ho a pak je nestesti hotove. Pokud PC blbne porad, nejjednodussi je naformatovat disk a nainstalovat cisty OS (pred tim samozrejme zaloha dulezitych dat )
No,jde to ale někdy zůstane po zapnutí nebo po restartu černá obrazovka.Až po dalším vypnutí a zapnutí to najede zase s tím co mám na fotce tady vložené. Ale to cos mi poradil sám nezvládnu. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.