Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová tiskárna-nesvítí kontrolka

Od: ponyrjov* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, dovoluji se na Vás obrátit s prosbou o radu. Snad mi budete moci odpovědět. Teprve 2 týdny mám zcela novou tiskárnu Epson Aculaser M1200. Zatím tiskne, ale komunikace s notebookem nejspíš není zcela v pořádku, protože najednou přestala úplně svítit kontrolka na desce tiskárny, která modře signalizovala, že tiskárna je připravena k tisku, původně svítila po celou dobu zapojení tiskárny do prodlužovacího kabelu, teď vůbec nesvítí, nesvítí (nebliká) ani během tisku,, když jsem zkusil tiskárnu vypnout hlavním spínačem na zadní desce tiskárny a pak zase zapnul, pouze blikl oranžový indikátor a pak hned zhasl, modrý nezačal svítit vůbec. Kdosi mi radil, že by to nemělo být diodou, na tiskárně je vytisknuto asi cca 10 stran, prý asi něco donastavit v nastavení. Mně se spíš zdá, že je vadná kontrolka. Co si o tom myslíte Vy? Má smysl se s tím obracet na záruční servis, je v záruce.
Zdravím a děkuji Vám za odpověď. I. Ponyrjov.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Reklamace - vrátit - a vzít jinou, nejlépe HP. S jinými než HP jsem měl vždycky jenom problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]