Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z Walkmanu do Pc

Od: mirasnovak* odpovědí: 7 změna:

Ahoj už jsem si stáhnul program Audacity a teď potřebuju nějakej kabel na propojení walkmanu a pc. Nevíte jakej. Díky za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

2x

no bude to jack - jack. Jeden konec zastrcis do walkmenu a druhy do počítače.

mirasnovak*
hodnocení

takže tento eshop.kak.cz/...

fidonet*
hodnocení

0x

Ano například ten na který odkazuješ. Jen mi připadá zbytečné si jej nechat zaslat, neboť takový, popřípadě jakýkoli jiný - stejný ( jiné provedení, ale pořád jack-jack/ stereo ) , zakoupíš určitě i u vás, v jakémkoli obchodě s elektronikou nebo třeba se satelity.

mirasnovak*
hodnocení

jojo, tedle obchod máme v městě

mirasnovak*
hodnocení

tak mám audaciti a kabel Jack-Jack, napojim do walkmanu a pc do výstupu na repráky a v Audacity se mi na křivce zvuku nic nezobrazuje, díky za odpověď

vladislav*
hodnocení

0x

Do PC musíš zapojit kabel do "Vstup z vnějšího zdroje", potom musíš v ovládání hlasitosti v kartě záznam odfajfknout možnost vstup z vnějšího zdroje a mělo by to fungovat. Tady je návod: www.ahasweb.cz/20/...

mirasnovak*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]