Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email na seznamu vs neomezené místo

Od: iku* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den prosím potřeboval bych poprosit hodné rádce ,mám problém s emailovou schránkou na seznamu bohužel mám z 99% plnou schránku chci si aktivovat na neomezenou (emaily nemůžu smáznout jsou důležitý) schránku ,problém je v tom ,že musím z Českého operátora zaslat prémiovou sms v ceně 3kč ,ale problém je ,že jsem v zahraničí byl by jste někdo laskav?

doplněno 02.10.10 16:22:

hmm to jsem si myslel ,že 3 kč nebude problém.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hmm, to víš, nedůvěra. Ale já vidím, že opravdu píšeš z ciziny a snad i od realneho poskytovatele :)

Nahoď mail a uvidíme co se dá dělat ;)

iku*
hodnocení

Dik Mavericku, ale ozval se mi pravdomluvny dekuji vsem.

doplněno 03.10.10 17:35:

Pravdomluvny super! Dekuji.

hodnocení

0x

Když mi pošleš na bankovní účet 100Kč tak to není problém. Dělám si srandu. Zkus zavolat na operátora on ti poradí. Vím jen od T-mobilu. 4603 Ostatní čísla operátorů neznám. Jinak je to zadara.

iku*
hodnocení

Z orange? z UK to bohužel nejde jen z Čech a Český operátor.

doplněno 02.10.10 16:36:

Myslíte ,že kdyby to šlo poslat z UK tak bych tady otravoval?

hanher*

Než to vyřešíte, založte si nový mail, na který přesměrujte poštu z původního mailu.

V nastavení stačí pouze zadat přepošli a smaž a mailovou adresu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]