Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulož to mění kabát nestahuje?

Od: tlustoprd* odpovědí: 10 změna:

Ahoj ,Ulož to dnes mění kabát ,ale zatím mi to nic nenajde natož stáhne jste na to stejně?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mě nejde z Ulož.to stahovat už skoro 2 týdny!.!.!

bena*
hodnocení

0x

Mě vše funguje. Stahoval jsem jak přes internetový prohlížeč, tak i přes FreeRapid Downloader.

Jaký používáte operační systém?

Jaký používáte internetový prohlížeč?

tlustoprd*
hodnocení

win vista origo 32 bit já ho nemám klasický červený ,ale od dneška je fialový nový (ulož to)

doplněno 02.10.10 13:38:

google grome,firefox.

bena*

Všiml jsem si, že je fialový a načítá se pomalu. Stahování šlo taky příšerně pomalu...

Zkuste Internet Explorer (nejlépe verzi 8), ale myslím si, že bude chyba u nich. Nezobrazovalo vám to nějakou chybu (500, 503, ...)?

tlustoprd*
hodnocení

ano tuším error 500 .

bena*

Hm, tak to je chyba u nich. Chyby začínající 5 jsou chyba u nich, chyby začínající 4 je chyba u nás.

dzoui*
hodnocení

0x

jsem na tom úplně stejně, nic to nenajde, nestáhne, jen se to dlouho načítá a pak to hodí hlášku, že se upravuje server a zkuste to za chvilku

Tak nevím. Teď sem náhodou klikl na jeden film a stahuje to . Až to skončí dám vědět výsledek.

doplněno 03.10.10 11:17:

Tak už to je asi v pohodě. Film se mi stáhl. Pár úseků sem zkusil, šlape.

pepyk93*
hodnocení

0x

V pátek jsem stáhnul jeden soubor bez problémů.V sobotu ráno mi už FreeRapid Downloader hlásil problémy s připojením na server a vůbec nešlo stahovat.Teď jsem to opět zkusil a pořád nic (chybová hláška je sice úplně jiná než včera)...:(

Ještě zkopíruji to,co píší na ulozto.cz :

Upozornění: Na serveru aktuálně probíhá přechod na novou verzi Ulož.to. Některé funkce mohou být dočasně nedostupné. Děkujeme za pochopení. Stav migrace 90%
Ulož to mění kabát nestahuje?
los*

Pro Free-rapid downloader už vyšla aktualizace na uloz.to a jde stahovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]