Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nemohl by mě někdo poradit jaký kodek si mám stáhnout do PC a popřípadně napsat http adresu, nebo blíže specifikovat chybu? Zřejmě jsem z pc vymazal nějakou složku nebo nějaký zvukový kodek, poněvadž mě nefunguje zvuk v pc. Mám windows media player. Už jsem si stáhnul několik novějších verzí (media player 10 - 11) a stále to nefunguje. Hudební cd, dvd, hry atd. to přehraje, ale veškeré zvuky v pc a hry z pc jsou němé. Už jsem zkusil téměř vše, ale bez úspěchu. Přitom v ovládacím panelu (zvuky a zvuková zařízení) je vše zapnuto. Předem moc děkuji za pomoc.
Ahoj. Promin, ze se asi nejprve blbe zeptam, ale :
1: Jsou reproduktory zapnute?
2: Jsou pripojeny do spravneho konektoru?(zelena je vstup, modra vystup, ruzova mikrofon)
3: Jsou reproduktory funkcni? (vyzkouset napr s diskmanem, mp3 prehravacem, atd..)
4: Neni zeslaben jeden z jezdcu ve Volume control? (Dvakrat kliknout na maly reproduktor v trayi (vpravo dole vedle hodin)) Ikdyz je hlavni jezdec na maximum, je mozne, ze jezdec pro Wave je na minimum)
5: Otevrit spravce zarizeni -> Kliknout na ikonu "Tento počítač" pravým ltačítkem myši a zvolit vlastnosti.(Nebo v Ovladacich panelech spustit ikonu "System") - > Přepnout se na záložku "Hardware" a zde zvolit "Správce zařízení" -> není u "Zvukové zařízení" nějaký vykřičník?
Pak budem patrat dal ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.