Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubory eml

Od: jirinka1 odpovědí: 4 změna:

Asi mám málo problémů(PHP,pps), teď jsem zjistila, že mi nede otevřít soubor s příponou eml.Poradí někdo jak na to?

Děkuji*tuc*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Soubor .eml je uložená e-mailová zpráva. Lze ji otevřít v Outlook Express, Windows Live Mail i v I-Explorer

doplněno 01.10.10 23:44:

Vyzkoušejte - pravým tlačítkem myši kliknout na soubor - otevřít v programu a vybrat Windows Live Mail nebo I-Explorer

jirinka12
hodnocení

Děkuji za obě odpovědi, měla jsem ale uvést, že poštu otevírám na servru nikoliv na PC v Outloku.A OS mám W7.

To asi mění situaci?

hodnocení

0x

To je pošta. To by měl otevřít nějaký pošťák, snad outlook (expres), nebo tak. Pokud to neobsahuje přílohu, tak nouzově nějaký textový editor, třebaNotepad. To by bylo trochu zkreslené, ale přečíst by se to jakžtakž dalo.

hodnocení

0x

No trochu se to komplikuje, ale kdybyste to otevírala v pošťákovi, tak byste asi nepotřebovla se ptát. Ale i když čtete maily přes webovské rozhraní, jistě máte outlook expres, nebo si můžete nainstalovat THUNDRBIRD, TŘEBA. jEN SI DEJTE PŘI JEHO AKTIVACI POZOR, ABY VÁM NESTAHOVAL POŠTU Z WEBU; PRO JISTOTU SI NASTAVTE zANECHAT MAIL NA SERVERU.

nO ANEBO, PRO RYCHLÉ SHLÉDNUTÍ, OTEVŘETE TEN MAIL v notepadu (nebo, přes TotalCommander přes F3. Aspoň uvidíte, oč se jedná, a pokud to nemá přílohu a je to v textovém formátu (ne jako webovská stránka), tak to víceméně přečtete. (V podstatě se vám objevý zdrojový soubor mailu.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]