Nejste přihlášen/a.
Asi mám málo problémů(PHP,pps), teď jsem zjistila, že mi nede otevřít soubor s příponou eml.Poradí někdo jak na to?
Děkuji
Soubor .eml je uložená e-mailová zpráva. Lze ji otevřít v Outlook Express, Windows Live Mail i v I-Explorer
doplněno 01.10.10 23:44:Vyzkoušejte - pravým tlačítkem myši kliknout na soubor - otevřít v programu a vybrat Windows Live Mail nebo I-Explorer
No trochu se to komplikuje, ale kdybyste to otevírala v pošťákovi, tak byste asi nepotřebovla se ptát. Ale i když čtete maily přes webovské rozhraní, jistě máte outlook expres, nebo si můžete nainstalovat THUNDRBIRD, TŘEBA. jEN SI DEJTE PŘI JEHO AKTIVACI POZOR, ABY VÁM NESTAHOVAL POŠTU Z WEBU; PRO JISTOTU SI NASTAVTE zANECHAT MAIL NA SERVERU.
nO ANEBO, PRO RYCHLÉ SHLÉDNUTÍ, OTEVŘETE TEN MAIL v notepadu (nebo, přes TotalCommander přes F3. Aspoň uvidíte, oč se jedná, a pokud to nemá přílohu a je to v textovém formátu (ne jako webovská stránka), tak to víceméně přečtete. (V podstatě se vám objevý zdrojový soubor mailu.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.