Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webkamera - při zapnutí vypne PC

Od: mamacita2* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu, mám nainstalovaný SKYPE a mám k tomu i webkameru. Před poslední aktualizací SKYPE mi vše fungovalo a nyní při příjmání hovoru i volání nemohu zapnout webkameru, vypne se mi celý počítač (jako restart). Zkoušela jsem nainstalovat starší verzi, ale je to stejné. Ví někdo co to může dělat? *zed*Moc děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Já bych zkusil odinstalovat a znovu nainstalovat ovladače Vaši webkamery. Otevřte tedy ovládací panel Systém. Pak postupujte podle obrázku níže↓

Po odinstalování ovladače zkuste webkameru odpojit a zapojit, nejlépe do jiného USB portu. Jestli byl nějaký nosič (CD, disketa) k webkameře, tak až kameru zapojíte do jiného portu USB, tak nezapomeňte vložit nosič do mechaniky tomu určené.

Postup na obrázku je pořízen na operačním systému Windows XP (SP3 Media Center Edition), nicméně stejný postup je i na Windows 2000 a podobný na jiných systémech (Vista, 7, 98, ...).

Webkamera - při zapnutí vypne PC
mamacita2*
hodnocení

Tak jsem tak učinila je to stejné. Tak nevím, ale přesto díky.

hodnocení

0x

Pojmem "Zapnout webkameru " myslite co. Zapojeni webkamery k pc, zapnuti (on/off) na webkamere, nebo v programu skype zahajeni videohovoru?

Funguje webkamera v jine aplikaci? Klasicky ve windows?

mamacita2*
hodnocení

Pojmem zapnout - v programu zahájení videohovoru, ale udělá mi to i když mi někdo jiný zavolá a má zapojený videohovor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]