Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, mám nainstalovaný SKYPE a mám k tomu i webkameru. Před poslední aktualizací SKYPE mi vše fungovalo a nyní při příjmání hovoru i volání nemohu zapnout webkameru, vypne se mi celý počítač (jako restart). Zkoušela jsem nainstalovat starší verzi, ale je to stejné. Ví někdo co to může dělat? Moc děkuji
Já bych zkusil odinstalovat a znovu nainstalovat ovladače Vaši webkamery. Otevřte tedy ovládací panel Systém. Pak postupujte podle obrázku níže↓
Po odinstalování ovladače zkuste webkameru odpojit a zapojit, nejlépe do jiného USB portu. Jestli byl nějaký nosič (CD, disketa) k webkameře, tak až kameru zapojíte do jiného portu USB, tak nezapomeňte vložit nosič do mechaniky tomu určené.
Postup na obrázku je pořízen na operačním systému Windows XP (SP3 Media Center Edition), nicméně stejný postup je i na Windows 2000 a podobný na jiných systémech (Vista, 7, 98, ...).
Pojmem "Zapnout webkameru " myslite co. Zapojeni webkamery k pc, zapnuti (on/off) na webkamere, nebo v programu skype zahajeni videohovoru?
Funguje webkamera v jine aplikaci? Klasicky ve windows?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.