Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, považuji se za celkem průměrně vzdělaného člověka v práci s internetem, ale stále mě obtěžuje a zkouší mou trpělivost e-mail na seznamu. Pokud se na něj přihlásím a pak v tom samém okně kliknu na jinou stránku a pak znovu na seznam, jsem již přihlášená (na hlavní stánce seznam.cz) a za živého boha jsem nepřišla na to, jak se v takovém případě dostanu na svůj e-mail bez toho, aniž bych se musela odhlásit a pak znouv přihlásit. Zdržuje to, a velice. Určitě to bude prkotina a pak se prašitm do hlavy, ale opravdu to nikde na té stránce nevidím kam bych měla kliknout! Díky za reakce předem!
Paráda, díky moc, už mi to taky funguje, nějak nechápu, proč jsem to neměla v tom nastavení zaškrtnutý, asi mi to nedošlo proto, protože nemám mejlovou adresu končící email.cz, ale seznam.cz a myslela jsem, že se to týká něčeho jiného, mám to teď přesně tak, jako to je tady na tom Vašem obrázku! Ještě jednou díky!
Souhlasím s vámi.
Mám adresu na seznamu jenom proto abych mohl neznalým poradit když se mne ptají.
Jinak mám pět adres (quick, o2active, seznam) a všechny mám stažené do Outlook Express. Takže jediným kliknutím stahnu poštu ze všech adres a při odesílání si z nabídky vyberu ze které adresy to chci poslat. Jedna znich se dá nastavit jako výchozí.
Zlatej Outlook
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.