Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-mail na seznamu - jak na něj po přihlášení

Od: lucikcr odpovědí: 11 změna:

Ahoj všem, považuji se za celkem průměrně vzdělaného člověka v práci s internetem, ale stále mě obtěžuje a zkouší mou trpělivost e-mail na seznamu. Pokud se na něj přihlásím a pak v tom samém okně kliknu na jinou stránku a pak znovu na seznam, jsem již přihlášená (na hlavní stánce seznam.cz) a za živého boha jsem nepřišla na to, jak se v takovém případě dostanu na svůj e-mail bez toho, aniž bych se musela odhlásit a pak znouv přihlásit. Zdržuje to, a velice. Určitě to bude prkotina a pak se prašitm do hlavy, ale opravdu to nikde na té stránce nevidím kam bych měla kliknout! Díky za reakce předem!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Já to mám takto, tak nevím.

E-mail na seznamu - jak na něj po přihlášení
hanher*

Stiskněte nastavení, a zakřížkujte tuto položku, a pak uložte nastavení.

E-mail na seznamu - jak na něj po přihlášení #2
lucikcr
hodnocení

Paráda, díky moc, už mi to taky funguje, nějak nechápu, proč jsem to neměla v tom nastavení zaškrtnutý, asi mi to nedošlo proto, protože nemám mejlovou adresu končící email.cz, ale seznam.cz a myslela jsem, že se to týká něčeho jiného, mám to teď přesně tak, jako to je tady na tom Vašem obrázku! Ještě jednou díky!

pepane*

Taky mám to samé.Nějak nerozumím otázce.*nevi*

hanher*

Nemůže se po přechodu z emailu na nějakou stránku vrátit zpět do chránky.

hodnocení

0x

Na pravé straně je napsáno: Email.cz Pokud máte nastaveno,že při přihlášení do schránky Vám naskočí automaticky Doručená pošta,objeví se to i pod nadpisem Email.cz

hop®
hodnocení

0x

...zlatej outlook...

Souhlasím s vámi.
Mám adresu na seznamu jenom proto abych mohl neznalým poradit když se mne ptají.
Jinak mám pět adres (quick, o2active, seznam) a všechny mám stažené do Outlook Express. Takže jediným kliknutím stahnu poštu ze všech adres a při odesílání si z nabídky vyberu ze které adresy to chci poslat. Jedna znich se dá nastavit jako výchozí.
Zlatej Outlook

sondaw*

Proč jen Outlook? Stejně stahuji poštu přes Windows Mail

buss

a proč pošťáka a mít poštu v počítači? Aby si to někdo četl?

sondaw*

Jakého pošťáka? Navíc netuším, kdo by mi četl maily, žádné státní tajemství v nich není a k PC mám přístup jen já. Pokud si na mém počítači jednou za uherský rok jde něco udělat syn nebo muž, určitě je nezajímají moje maily a nikdy by mi do nich ani nelezli

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]