Nejste přihlášen/a.
Zdravím a opět bych od vás radu a pomoc.Brácha mi poslal recept ale ten je ve formátu doxc a můj notebook neví co s tím.Jediné co vím že brácha má OS 7 a já XP SP3.Nejde mi to ani v Microsoft Office 2003 ale brácha má 2010.Jak to otevřít?
Formát *.docx umí otevřít MS Office 2007 a vyšší.Zkuste poprosit vašeho bratra,zda by ten soubor mohl otevřít a následně uložit do *.doc.
Existují různé programy na převod mezi těmito formáty.Stačí hledat na Google něco jako ,,docx to doc"a uvidíte.
Nebo můžete využít nějakého online konverteru,například zde :
Dobrý den, tož nejsem počítačový expert, ale řekla bych, že to bude tím, že vy máte MS Office 2003 a Váš bratr 2010. Ten Váš program to prostě asi neumí přečíst. Taky mi tento problém vyvstával, když jsem měla starší typ MS Office. Radu neznám, já to vyřešila jednoduše, změnou MS Office. Ale tady na poradte.cz je dost počítačových odborníků, předpokládám tudíž, že Vám určitě pomohou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.