Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrofon ve webkameře

Od: katulenan odpovědí: 11 změna:

Ahoj, potřebuji poradit... mám webkameru Canyon Sirius. Kamera má mít vestavěný mikrofon, ale nejde mi ho zprovoznit. Kamera (obraz) funguje normálně, ale zvuk ne. Chci jí použít na skype. Ale ať vyberu v nastavení jakýkoliv mikrofon, nefunguje..

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Vícekráte po sobě.. možná se chytne, jiný USB a co tak filebuzz.com/...

jakubd*
hodnocení

0x

Doporučil bych přeinstalovat ovladače, buď z CD, které by k tomu mělo být nebo stáhnout z internetu.

katulenan
hodnocení

tak jsem zkusila opakovaně zastrčit, i jiné usb vstupy, přeinstalovat ovladače a stejně nic.. V nabídce nastavení mi to vždycky najde 4 mikrofony k použití (u všech je napsáno bluetooth SCO audio nebo AV audio) ale ať vyberu jakýkoliv, tak prostě nefungue. :(

jofa*

A nemáte v nastavení zvuku náhodou mikrofon stažený na minimum a nebo vypnutý?

katulenan
hodnocení

to nemám... :(

Pokud je mikrofon součástí webkamery a komunikuje s PC přes USB tak nastavení hlasitosti vypnutí/zapnutí mikrofonu v nastavení zvuku na to nemá vliv.

doplněno 29.09.10 13:14:

V ovládání zvuku bych se podíval spíš na nastavení zařízení WAVE. Jinak to bude záležitost ovladače webkamery a nebo je mikrofon vadný.

katulenan
hodnocení

A můžete mi poradit, kde to mám hledat? Jsem krapet amatér a samouk :)

No, na tom samým panelu co je to ovládání mikrofonu a pokud to tam chybí, tak - MOŽNOSTI - VLASTNOSTI - tam zatrhnout zařízení WAVE a to se pak objeví na tom panelu ovládání hlasitosti.

katulenan
hodnocení

Kurňa, nějak jsem se v tom ztratila... kde je panel na ovládání mikrofonu?

katulenan
hodnocení

ok, našla jsem zařízení WAVE, teď mi prosím poraďte, kde bych měla mít co nastavené..

zařízení WAVE dát na plnou hlasitost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]