Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Explorer - zahesloval jsem prohlížeč

Od: eradaur* odpovědí: 8 změna:

nainstaloval jsem prohlížeč Explorer a neuváženě jsem zahesloval web...při každém spuštění webové stránky vyžaduje vyplnění hesla. Že je chyba v mé nevědomosti vím, ale jak ten renons odstraním? Jen podotázka...který prohlížeč je nejlepší? U Mozilly mně klesá rychlost. Díky za radu! :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Podle mne je mozilla nejlepší, ale má i své šrámy, které jdou naštěstí odstranit.

Nainstaloval jsem si Vacuum places improves, SpeedyFox, a tento postup:

console-forum.net/...

PC pravidelně čistím Advanced System Carem, a nemám s Firefoxem žádný problém.

doplněno 28.09.10 10:42:

A zasekl jsem se u verze 6.3.3. která je poslední, co nemá jejich slavný vynález jménem Plugin - Container, který neuvěřitelně žere výkon PC.

sondaw*

Používám také Mozillu, občas projedu se SpeedyFox, pravidelně čistím s CCleaner a žádné zpomalování neregistruji, jsem naprosto spokojená

bena*
hodnocení

0x

Teď nevím, co myslíte přesně, můžete vyfotit obrazovku, když to vyžaduje heslo?

Jaký prohlížeč je nejlepší? Tak to nelze úplně říct, každému vyhovuje něco jiného. Já jsem dřív používal Mozillu Firefox, ale nyní už asi 3 roky používám jenom Internet Explorer a naprostá spokojenost.

hodnocení

0x

Nechce heslo k proxy serveru? Co sem vložit obrázek?

eradaur*
hodnocení

obrázek? s prominutím...myslím ten výraz...na to jsem příliš "blbý"*zed* nainstaloval jsem Operu a Google Chrom a problémy s otevíráním "mailů" řeším nebo bez otevření mažu...bohužel ...

Netušim o čem mluvíte. O mailech tu snad nebyla řeč?

maverick.pise.cz/...

dzoui*
hodnocení

0x

používám Mozillu Firefox a naprostá spokojenost, přešla jsem asi před rokem na ní z IE a už bych neměnila ;)

matonka007*
hodnocení

0x

Používám půl roku Google Chrome a neměnil bych - rychlý, stabilní, jednoduchý.
Můžu jen doporučit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]