Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje USB

Od: top* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,mám problém s USB,po připojení mp3 nebo tiskárny se nic neděje,dříve to fungovalo,mám Windows XP SP3

díky za pomoc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Máš PC nebo notebook? Je to USB na základovce nebo přidané? Nefunguje žádné USB?

vosikac*

U mého NTB je to asi USB na základovce (na pravé straně) nahoře. Navíc je otočené vzhůru nohama oproti těm dvoum na levo.*nevi*

top*
hodnocení

usb mám na základce,mám pc

pravdomluvny*

A nefunguje žádné USB z těch co tam máš? Mrkni do správce zařízení, zda tam nemáš nějaké žluté vykřičníky. Můžou chybět ovladače. Nebo pokud s nimu zacházíš nešetrně, mohou být USB porty poškozené (odlomený plošný spoj).

top*
hodnocení

Funguje mi myš přes usb,ve správci to žádné vykřičníky neukazuje,ale když zapojím tiskárnu,napíše to "neznámé zařízení"

vosikac*

Ovladače tiskárny máš nainstalované?

top*
hodnocení

samozřejmě

top*
hodnocení

Vyřešeno,stačilo vypojit komplet celé pc na 10 minut,pak to začalo fungovat,jinak díky za pomoc.

Topík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]