Dobrý den, má prosím někdo zkušenosti s mult.zařízením Canon Prixma MP 150? Jde mi hlavně o tiskárnu a trochu o kopírku. O skener ani tak ne. Zařízení je teď v prodeji za docela solidní cenu cca 2.000,- Kč. Zajímalo by mě, zda jde také o solidní výrobek a jak je drahý provoz. /náplně/, a zda se musí měnit pouze originálky. V případě, že by měl někdo lepší typ na tiskárnu, díky za jeho radu. Všem co poradí předem děkuji.
Spoustu postřehů přímo od uživatelů najdeš dole na této stránce: czechcomputer.cz/... Osobně mám dobrou zkušenost s tiskárnou Canon Pixma ip4200 a ip5200. Tisknou dost dobře, doporučuji.
Osobně mam raději HPčka: tinyurl.com/... tam máš seznam multifunkčních tiskáren a u každé je diskuze tak uvidíš...rozhodnutí je na tobě,hp je muj názor a nikomu ho nenutim
Mimochodem,scener je dosti důležitý když chceš kopírovat
Já jsem na radu mavericka koupil někdy v dubnu či květnu HP PSC 1410 a musím říct, že toho nelituji. Pro mou skromnou potřebu všechny tři funkce zatím bohatě plní. Doufám, že to bude mít ještě dlouhého trvání. Po internetu se dá koupit také za ty dva tisíce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.