Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netbook Operační systém - který půjde?

Od: tondatonek odpovědí: 8 změna:

Zdravím, neexistuje nějaká ulitka, program do pc bo online přes net, kde zadám parametry netbooku a vyjede mě seznam operačních systému, který by mě tam šlapal? ;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

A co tu tvou konfiguraci zadat sem;)

tondatonek
hodnocení

MámHP Mini-Note 2133VýrobceHPOperační systémWindows XPProcesorVIA C7-MFrekvence procesoru1.6 GHzVelikost operační paměti1 GBTyp operační pamětiDDR IIÚhlopříčka displeje8.9 palcůRozlišení displeje1024 x 600Grafická karta Chrome 9Velikost pevného disku 120 GB
vosikac*

No pokud máš W XP, proč bys chtěl upgradovat? Pokud ti jde NTB bez prolbémů, nechal bych W XP;)

tondatonek
hodnocení

Chtěl bych zkusit i jiný OS, XP je už ohrané ;)

bena*

Ale jděte...

Windows XP jsou podle mého názoru nejlepší systém. Jen škoda, že na nich nejede Internet Explorer 9. Windows Vista ani Windows 7 na mě dojem neudělaly.

los*

Ubuntu, Kubuntu. Podle vkusu :)

doplněno 25.09.10 13:43:

Za zkoušku nikdo nic nedá. Operační systém je zcela zdarma ;)

marenka*
hodnocení

0x

Na všech netboocích co jsem zatím viděla - já, dcera, kamarád, šly krásně Win 7. ;)

doplněno 25.09.10 13:23:

Tady je test, nezkoušela jsem ho.

chip.cz/...

vosikac*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]