Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Přestal mi zničeho nic jít internet, ale stále mi to hlasí, že jsem připojen plnou rychlostí, přitom v žádném prohlížeči mi to nenačte jedinou stránku,nefunguje ani Icq či Skype. Měl jsem podezření na vir ale nic mi to nenašlo, ani přeinstalování PC nic nespravilo tak prosím o radu. Mám OS Win 7 64bit, připojení od O2 a jsem připojen přímo kabelem na router(DSL-G684T). Děkuji.
Já kdysi v podobném případě volal linku O2 a po zadání čísla linky a referenčního čísla mi řekli, že je chyba v nastavení routeru a pomohli mi s nastavením.
Zkoušel jste restartovat router? Máte možnost vyzkoušet připojení na jiném PC či NTB?
Ano router jsem zkoušel restartovat a nic. A když přehodím kabel na jiné PC, internet na něm běží bez problémů. Máme doma 3 PC a jenom na tom jednom nejde internet jinak všude ano.
Bohužel po vypnutí brány Firewall se nic nezměnilo, jaké jiné zabezpečení např? Nejsem až takový počítačový znalec.
Ještě: klikněte pravým myšítkem na ikonu připojení v pravém dolním rohu a zvolte - otevřít centrum síťových připojení a sdílení - změnit nastavení adaptéru - pravým na připojení k místní síti - diagnostikovat. Mohlo by to napsat v čem je problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.