Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli někdo již má PC hru F1-2010 a jak je spokojen. Včera jsem ji nainstaloval a nejsem spokojen. Hra se neseká, grafika je slušná ale pohyb míjejících formulí při hře je katastrofální. Na to se nedá pomalu koukat. Pokud už má někdo nějaké zkušenosti, nechť se prosím ozve. Takový r Factor, nebo Race 07 WTCC+ GTR Evolution, je proti této super.PC na tuto hru rozhodně mám. Dík.
jak si to nainstaloval me to nejde?ja sem to nainstaloval a kdyz to chci spustit tak tam chybí nějaký xlive.ddl
Instalace proběhla dobře i když trvala nekonečně dlouho až jsem nyslel, že se to někde kouslo. Normálně. Ukázala se tabulka, dal instal, opsal ser. číslo z manuálu, next, next a dokončil. Budu laborovat s nastavením grafiky, ale moc toho už nevymyslím. PC mám toto: CPU Intel Q9650 3.0 Gh, Gr. kartu Ati Radeon 3870X2, zákl.deska Asus Maximus2 formula, RAM 4 GB, 2 krát 500 GB HDD, zdroj 750 W Cors. WXP pro. monitor 24, nastavení grafiky 1920/1080.
Textůry mijejících či předjíždějícich aut, i na startě jsou katastrofální. To nejsou auta ale přízraky. Třeba to vylepším, ale přiznám se, že už ani nevím kde. Právě se chci poradit s ostatními.
no ja vi ale me se tam ta tabulka ukázala ja sem dal instal a dál uz to neslo. co stim ani odinstalovat to nende?
Po instal se ukázala kolonka pro zadaní ser. čísla, vzadu na manuálu, a pak mně to pustilo dál. Zvolit jazyk. a pak se instalovala. Teď jsem to znovu projížděl a není to ono.
doplněno 25.09.10 11:01:A co to po instalu dělá. Počkej chvílku. Hrozně dlouho to všechno trvá. Vypadá to jako že to nic nedělá ale pokračuje instalace. Alespoň mně to tak šlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.