Nejste přihlášen/a.
prosím vás nevíte jak se označuje ve statusu na facebooku osoby? Kamarádkám to jde že dají @ a píšou jméno a označí se jim to a mě to neudělá vůbec nic tak nevíte nějaký jiný způsob nebo proč to nejde?
když píšeš status uděláš @ a pod tím ti proběhne hláška napiště jméno někoho nebo něčeho, pak stačí jen správně! napsat jméno a je to - stačí i počáteční písmena a FB ti dá na výběr z tvých přátel. Jestliže se ti to neukáže, tak to děláš při nějaké operaci, při které to není možné. Zkus to nejdříve u sebe na zdi a snad se to povede.
no postup dělám správný protože mě to nejde jenom na mém pc ...jinde kde jsem to zkoušela stejným způsobem takl to jde. Nevím čím to je.
Tak je to nastavením prohlížeče- java script nebo tak podobně. Nevím co facebook používá, možná někdo jiný
Bež ven, je tam hezky a netvrdni u PC, dokud nemusíš!
Má odpověď byla velmi dobrá odpověď. Máš-li na to jiný názor, nemohu za to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.