Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s obrazovkou

Od: jet* odpovědí: 5 změna:
Poradte prosím jak se zbavit spadání otevřených oken.Stačí abych hnul myší na pravý,nebo levý kaj monitoru a okamžitě se mi objevý plocha obrazovky.ty okna co mam otevřený nejsou ani na liště!Jakmile hnu myší zas na kraj obrazovky tak se mito vrátí do původního stvu.jako kdybych měl dvě obrazovky v jedný!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
To je docela možné. Neinstaloval jsi nějaký soft na virtuální desktop? Anebo ještě lépe, co předcházelo tomuto stavu?
jet*
hodnocení

to vůbec nvím! Myslýš,že když odinstaluju poslední soft co jsem tam hodil,tak by to pomohlo?
jet*
hodnocení

to vůbec nvím! Myslíš,že když odinstaluju poslední soft co jsem tam hodil,tak by to pomohlo?
No tak to opravdu nevím. Co to bylo za soft? Trošku sleduj co děláš při práci na PC.
Pravé tlačítko na ploše/vlastnosti a nastavení..případně upřesnit..neni tam něco o používání dvou monitorů,nebo primární monitor atd...(neřeknu to teď přesně,jsem na jinym pc)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]