Nejste přihlášen/a.
mam prosbičku poradí mi někdo?proc mi na skype stále zustava přihlasovací jmeno?vsude jinde mi zmizne na lidech.cz na faceboku atd i kdyz smazu historii,i kdyz odinstaluji skype a nainstaluji znova kliknu a me přihlasovaci jmeno je vte kolonce stále. uz sem vyzkousela vse mozne a nikdo si nevi rady.děkuju moc všem
Z oficiálního fóra Skype:
Své jméno na Skype nemůžete smazat, ale pokud ho přestanete používat, bude smazáno z veřejného adresáře zhruba během 72 hodin.
Váš profil není uložen trvale a bude automaticky vymazán z veřejného adresáře po 72 hodinách od posledního přihlášení na Skype.
Pokud se však přihlásíte jménem, které chcete odstranit, budou přihlašovací údaje na Skype obnoveny a můžete tedy nabýt dojmu, že Vaše údaje nebyly odstraněny
Jestli máte s odstraněním problémy, obraťte se s žádostí o smazání na delete@skype.com.
Po ověření Vaší identity bude Vaší žádosti vyhověno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.