Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ŠPATNÉ OVLADAČE

Od: karloss* odpovědí: 4 změna:
nejde mi zvuk nebo spíš nejdou stáhnout ovladače.mám desku k7s5a zvukovku SiS 7012 Audio Device ve správci mám otazník jako multimedialní zvukový adapter a když dám instal ovladače z netu tak je to nestáhne..v biosu mám zvukovku povolenou a je integrovaná mám xpčka.prosím poradte už fakt nevim co s tim zvukem..zkoušel sem stahnout ze stránek výrobce sis originál ovladače a nic.. =( už mi asi nikdy nepude zvuk prosím pomocte nejsem technickej typ..z těch stránek stahnu ovladače dám instal a hodí to chybu že to nejde nainstalovat PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM POMOCTE! =(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Stáhni si ovladač

ecs.com.tw/...

nebo tady

givemefile.net/...

karloss*
hodnocení

Díky moc.včera jsem si stahl věcičky pro realtek AC97 a stejnak to nešlo..pak sem koukal na ty 2odkazy od vás.Na tom prvním už jsem byl ale zkusil sem to znova a nic a na tom druhym sem taky byl a nevim co sem tam předtim stahoval.Protože ted sem to stahnul znova z toho druhýho odkazu od vás a přeinstaloval ovladač manuálně a vše funguje jak má.=) Díky moc už dlouho muj poítač nevidal ani hlásek a ted mi konečně funguje zvuk tak už je problém vyřešen děkuji. =)

hodnocení

0x

Zkoušel jste stáhnout ovladače ze stránek výrobce notebooku?

doplněno 23.09.10 15:03:

Pokud se tedy jedná o notebook

karloss*
hodnocení

ne nezkoušel jde o ovladače na stolní pc a už jsi fakt nevím rady potřebuju nutně zvuk na pc jako nikdy a nejde mi už nevím jak to udělat =(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]