Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s načtením stránek

Od: hanakver odpovědí: 6 změna:

.Nejdou mi otevírat tyto stránky (jen tyto u jiných se mi to nestalo)...4 dny je to bez problemu a pak z ničeho nic mi to vyhodí Výstraha : cz.depeche-mode.com nenalezen...Zkuste prosím znova..nebo server nenalezen..(a už to den,dva,tři dny neotevřu vubec..)Divný je mi na tom to ,že se dostanu do té hlavní stránky (Novinky)..otevřu i Párty,Download,Odkazy ...ale Diskuze,Kontakt,Shop a Radio - server nenalezen...Proto prosím,kdyby někdo věděl..poraďte!
Přikládám i foto jak ty stránky vidím,když to začne takhle zlobit...

cz.depeche-mode.com/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Stránky bez problémů jedou. Zkus si promazat cache v prohlížeči, případně použij alternativní prohlížeč. Já to testoval v Firefox 1.5.0.6 a IE 6.0
hankaver
..děkuji..ale ani to nepomohlo..o(( ...dnes mi stránky opět nejdou...
Nepomohlo nic z toho nebo něco pomohlo dočasně? A ten tvůj problém je trvalý nebo to dělá jen někdy? Jaké máš připojení k netu? Nemáš nastavené nějaké blokování?
PS: Stránky jedou zase v pohodě.
Já testnul RADIO a napsalo to tohle:
Warning: file( 217.11.251.152:20000/... failed to open stream: No route to host in /home/web/radio/www/bannerator.php on line 24
Takže chyba v PHPčku, shop běhal v pohodě
hanakver
hodnocení

No jo,ale proč mi to nejde?Všem ostatním to funguje:(
A zkusil jsi to co řekl Spider? Cache smazaná? Blokování vypnuté? Ono nejde říct čim to je když jediné co píšeš je že to nejde, musíme mít od tebe taky nějakou normální odezvu.
Zkus to v IE6 a neřikej že ho nemáš :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]