Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s přílohou

Od: petr® odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer.

Dostal jsem mail s přílohou. Má to být dopis. Když se to ale snažím otevřít, objeví se mi nějaké nesmysly(různé čtverečky atd.)Příloha vypadá tak, že je to papír, v pravém rohu mírně srolován a přes něj sponka. Nevíte jak to otevřít, abych si to mohl přečíst a přeposlat tak, aby si to jiná osoba mohla přečíst? Nebo to není možné?

Děkuji

doplněno 22.09.10 23:00:

Tak díky všem za snahu. Vyřešeno! Pan ladinpraha mě dovedl na správné stránky a podařilo se.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Podívej se tady

hyperstudent.cz/...

pepane*
hodnocení

0x

A má ta příloha příponu?

hodnocení

Na konci je .docx

jirbar*

Nainstaluji si MS Office 2007 (placený), nebo Open Office (zdarma) v této verzi

pcmagazin.cz/...

alf*
hodnocení

0x

někdy dojde přepravou ke "zmršení", když soubor uložíš jako co se uloží? Tušíš v čem byl vytvořen, moc variant není doc, docx, rtf, odt a snad ještě pdf. Zkus ho uložit jako doc a otevřít.

hodnocení

Uložit ani oteřít to nešlo. Při otevírání to psalo, jesti chci vyhledat vhodný program na webu nebo tak nějak, ale stejně to nešlo otevřít. Uložit to šlo,ale když jsem to otevřel ve wordu, tak tam byly ty nesmysly.

sondaw*

Dokument byl vytvořen ve Wordu Microsoft Office 2007, zřejmě máš starší verzi Office, přečti si rady na netu

www.google.cz/#hl/...

hodnocení

0x

Mělo by to jít otevřít i v open source programu Open.office.org, který je ostatně víceméně plnocennou náhradou wordu zdarma. Ale není to samozřejmě jediná možnost, výše jsou rady nebo aspoň odkazy, které by měly pomoci.

hodnocení

Díky. Kde prosím ten program najdu?

jirbar*

Někteří opravdu potřebují vodit za ručičku

openoffice.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Asi je to opravdu dokument v novější verzi Wordu. Nemohl by Ti to odesilatel poslat znovu, ale uložené ve formátu staršího Wordu (ve Tvé verzi)? Nový MS Office tuto možnost má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]