Nejste přihlášen/a.
Naskýtá se otázka,k čemu bude tablet sloužit?
Mám namysli zda bude jeho používání zaměřeno na hry a tak ...
Jednalo by se hlavně o internet, prohlížení webů, skype, facebook, youtube apod. O hry mi zas tolik nejde, chtěl bych vybrat nejlepší možný okolo 10 tis. zaujaly mne tyto dva od samsungu ale ten první už se přestává vyrábět, a ten druhý bych řekl, že není o moc lepší .. Zkušenosti a rady nechám na Vás, díky
Pokud Vám jde o prohlížení internetu,určitě byste měl zvolit tablet s možností vložit SIM kartu,v popisu přístroje je to označeno jako 3G.
Já rovněž přemýšlím o koupi tabletu a vzhledem k tomu,že jsem často na cestách,tablet bez 3G,kterých je mimochodem velká většina,by mi byl k ničemu,protože ne všude je wifi.
Zvažuju koupi přístroje Point of view Onyx 507,můžete vložit dvě SIM.Více info zde:
Vypadá dost "nabouchaně", proti Nexusu za 6000 Kč má druhou kameru, slot pro SD katu, 3G menší paměť. Takže cena bude asi na úkor "železa"
doplněno 05.03.13 10:35:Určitě bych chtěl aby 3G síť podporoval, ale na dvě sim tablet nepotřebuji, pro mne zbytečnost. Na "Dtestu" vyšel ze samsungů nejlépe samsung galaxy tab 2, 75% ... samozřejmě, že lepší byli například iPady, ale to se pohybuje od 14 tis. a výše.
A rozdíl mezi samsung galaxy gt-n8000zwaxes a n8000eaaxez asi nebude vedět nikdo, pokud ano, který je lepší a proč.
Já za sebe můžu jednoznačně doporučit Nexus 7! Na tablety vůbec nejsem, ale toto je jediná dobrá věcička. A to pouze za 6000kč (neslabší verze)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.