Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

výběr tabletu

Od: honzadog odpovědí: 8 změna:
Zdravím všechny,
Chtěl bych se vás zeptat, hlavně znalců tabletů, jaký mi můžete doporučit tablet, popř. Jaký tablet je lepší, nebo který byste si vybrali mezi samsung galaxy tab 10.1 nebo samsung galaxy tab 2 10.1, nebo úplně jiný dle zkušeností apod. Děkuji budu rád za každou odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Naskýtá se otázka,k čemu bude tablet sloužit? ;)

doplněno 04.03.13 22:06:

Mám namysli zda bude jeho používání zaměřeno na hry a tak ...

honzadog
hodnocení

Jednalo by se hlavně o internet, prohlížení webů, skype, facebook, youtube apod. O hry mi zas tolik nejde, chtěl bych vybrat nejlepší možný okolo 10 tis. zaujaly mne tyto dva od samsungu ale ten první už se přestává vyrábět, a ten druhý bych řekl, že není o moc lepší .. Zkušenosti a rady nechám na Vás, díky

Pokud Vám jde o prohlížení internetu,určitě byste měl zvolit tablet s možností vložit SIM kartu,v popisu přístroje je to označeno jako 3G.

Já rovněž přemýšlím o koupi tabletu a vzhledem k tomu,že jsem často na cestách,tablet bez 3G,kterých je mimochodem velká většina,by mi byl k ničemu,protože ne všude je wifi.

Zvažuju koupi přístroje Point of view Onyx 507,můžete vložit dvě SIM.Více info zde:

alza.cz/...

jirbar*

Vypadá dost "nabouchaně", proti Nexusu za 6000 Kč má druhou kameru, slot pro SD katu, 3G menší paměť. Takže cena bude asi na úkor "železa"

doplněno 05.03.13 10:35:

novinky.cz/...

honzadog
hodnocení

Určitě bych chtěl aby 3G síť podporoval, ale na dvě sim tablet nepotřebuji, pro mne zbytečnost. Na "Dtestu" vyšel ze samsungů nejlépe samsung galaxy tab 2, 75% ... samozřejmě, že lepší byli například iPady, ale to se pohybuje od 14 tis. a výše.

honzadog
hodnocení

A rozdíl mezi samsung galaxy gt-n8000zwaxes a n8000eaaxez asi nebude vedět nikdo, pokud ano, který je lepší a proč.

grr

Já za sebe můžu jednoznačně doporučit Nexus 7! Na tablety vůbec nejsem, ale toto je jediná dobrá věcička. A to pouze za 6000kč (neslabší verze)

jirbar*

Za 6000 bylo 16 Gb bez 3g. Možná za 6000 Kč již bude 32 Gb s 3g

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]