Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
vlastním svůj vlastní blog ( blog.cz ) a chtěla bych se zeptat jestli tam jde nějak rozpoznat IP adresa těch co Vám píši komentáře , mám dojem že mi jedna slečna psala 2 komentáře s jinými přezdívkami , jak zjistit co je na tom pravdy? Je to vcelku dulezite Děkuji za rady x3
Jde to.Přes archiv v administraci si najdi ony články a rozklikni je. Nabídne ti to možnosti jako Upravit tet, Smazat a jsou tam i komentáře. Když rozklikneš tuto volbu, vyjede ti možnost nastavení zablokování/povolení komentářů a pod ním seznam už přidaných, u nichž bude kromě data, jména atp. i IP.
A teď doufám, že jsem to našla dobře. Ne kvůli možnosti získat dobrou odpověď v tomto pro mě nezvyklém oboru, ale protože jestli to hausnumero tam není IP, tak už nevím, co to je. :D
Jsem ráda, že jsem pomohla. To se mi v technické oblasti stalo snad porpvé! :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.