Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BLOG.cz - IP adresy v komentářích

Od: lucka369 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ,

vlastním svůj vlastní blog ( blog.cz ) a chtěla bych se zeptat jestli tam jde nějak rozpoznat IP adresa těch co Vám píši komentáře , mám dojem že mi jedna slečna psala 2 komentáře s jinými přezdívkami , jak zjistit co je na tom pravdy? Je to vcelku dulezite :) Děkuji za rady x3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

4x

Jde to.Přes archiv v administraci si najdi ony články a rozklikni je. Nabídne ti to možnosti jako Upravit tet, Smazat a jsou tam i komentáře. Když rozklikneš tuto volbu, vyjede ti možnost nastavení zablokování/povolení komentářů a pod ním seznam už přidaných, u nichž bude kromě data, jména atp. i IP. :)

A teď doufám, že jsem to našla dobře. Ne kvůli možnosti získat dobrou odpověď v tomto pro mě nezvyklém oboru, ale protože jestli to hausnumero tam není IP, tak už nevím, co to je. ;) :D

doplněno 21.09.10 17:30:

Jsem ráda, že jsem pomohla. To se mi v technické oblasti stalo snad porpvé! :D *ua*

lucka369
hodnocení

ano našla jsem to děkuju mockrát :) x3 Teď hurá na článek o slečně co píše pod více nicky :D :) -> právem vám patří bodík :)

raduz*
hodnocení

1x

Premyslel jste o tom, ze slecna je treba za NATem? cili ze IP muze byt navenek stejna treba pro 10.000 lidi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]