Ahoj,nevím jak mám rozchodit video vstup na grafické kartě GeForce FX 5900XT.Karta má video vstup i výstup,když chci připojit kartu přes s-video s tv tak vše funguje.Ale potřebuju nahrát z videa do pc kousíček jednoho pořadu ,ale vůbec mi to nefunguje.Nevim jestli k tomu potřebuju nějakej prográmek nebo ovladač. Vyzkoušel sem pár prográmků pro zachytávání videa z tv karet,ale nikdy mi to nenašlo video zdroj.Nemá s tím někdo zkušenost?Nepotřebuju super kvalitu ,jde mi jen o pár minut. Děkuji
Jaké programy jsi zkoušel? Já mám celkem dobrou zkušenost třeba s VirtualDub a ATV2000. U těchto programů si musíš nastavit vhodný vstup, ze kterého mají přijímat signál. Jinak k těmto kartám se většinou přímo dodává software, který nahrávání a tak umožňuje. Mrkni případně na stránku nVidie, ten soft tam určitě je.
ggg
Tak už to šlape musel sem si na stránkách nvidie stáhnout poslední ovladač + wdm vivo driver kerej tam je přímo od nvidie.Tak díkas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.