Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci lepší pc

Od: vinarnik odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám už starší PC cca 4 roky frčí bez problémů ale už nestíhá novější hry. Nemám moc peněz takže sháním něco levnější ale aby se tam dali rozjet aji novější hry. Našel jsem tohle: Dell Precision 370, Processor Intel Pentium 4, 2.8GHz, Operační paměť: 2 GB RAM, 2x 80GB HDD SATA, Grafika:64MB NVIDIA QUADRO NVS 280, instalace originál Windows XP Professional Dell (nálepka), Podpora hyper threading;Aplication Accelerator RAID edition. Tuto sestavu mi nabízí jeden známí, podle něho za dobrou cenu. Moc se v tom nevyznám, zajímá mne jestli na tom pojedou novější hry např. Mafia2 atd... díky za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

QUADRO NVS 280 je starsi profesionalni graficka karta.

Na ni Ti dobre pobezi kdejaky CAD, nejnovejsi hry s vysokou pravdepodobnosti ne.

bena*
hodnocení

0x

Tak počítač vypadá dobře, jenom grafická karta je starší. Dnešní hry vyžadují myslím kolem 256 MB paměti grafické karty a tak doporučuji koupit jinou grafickou kartu, lepší.

Dobré zkušenosti mám jak s grafickými karty nVidia i ATi (dnes AMD), tak i s grafickými kartami Matrox, ale nevím, jestli se ještě dneska vyrábějí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]