Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám už starší PC cca 4 roky frčí bez problémů ale už nestíhá novější hry. Nemám moc peněz takže sháním něco levnější ale aby se tam dali rozjet aji novější hry. Našel jsem tohle: Dell Precision 370, Processor Intel Pentium 4, 2.8GHz, Operační paměť: 2 GB RAM, 2x 80GB HDD SATA, Grafika:64MB NVIDIA QUADRO NVS 280, instalace originál Windows XP Professional Dell (nálepka), Podpora hyper threading;Aplication Accelerator RAID edition. Tuto sestavu mi nabízí jeden známí, podle něho za dobrou cenu. Moc se v tom nevyznám, zajímá mne jestli na tom pojedou novější hry např. Mafia2 atd... díky za odpověď
QUADRO NVS 280 je starsi profesionalni graficka karta.
Na ni Ti dobre pobezi kdejaky CAD, nejnovejsi hry s vysokou pravdepodobnosti ne.
Tak počítač vypadá dobře, jenom grafická karta je starší. Dnešní hry vyžadují myslím kolem 256 MB paměti grafické karty a tak doporučuji koupit jinou grafickou kartu, lepší.
Dobré zkušenosti mám jak s grafickými karty nVidia i ATi (dnes AMD), tak i s grafickými kartami Matrox, ale nevím, jestli se ještě dneska vyrábějí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.