Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pevný disk zasekne celý počítač

Od: petrazem* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Nevím si rady.Zapnu externí pevný disk k pc a počítač přestane odpovídat,odpojí se internet ,který mám přes usb wifi.Někde jsem četla,že ten externí disk se začne chovat jako hlavní.Vůbec si nevím rady.Děkuji Petra

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

0x

Neměl by se chovat jako hlavní. Máte nainstalovány ovladače k tomu disku? Je divné proč se odpojí wifi. Jediné co mě napadá, že vytáhnete USB Wifi z PC :) Zkuste ještě napsat typ disku.

petrazem*
hodnocení

Verbatim.Nikdy nebyly problémy.Asi před měsícem se při zapnutí vůbec neukázal,nebo se odpojil.Musela jsem ho zapnout a vypnout.Mám zkusit tedy instalační cd?zatím děkuji za pomoc.Petra

sasdax*

No můžeš vyzkoušet reinstal ovladačů, ale taky bych zkusil disk připojit k jinému PC, jestli bude fungovat normálně. Podle toho co si teď napsala může jít taky disk do kytek. Nebo může být poškozený kablík. Chce to zkoušet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]