Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se Vás zeptat jaký Antivirový program je nejlepší Děkuji
Nejlepší je Kaspersky,Nod,Eset, free verze Avira, pokud máte legální Win. tak si stáhněte Microsoft security essentials-plně postačí
Kažédmu vyhovuje něco jiného.
Pokud nechcete za nativir platit a chcete nějaký kvalitní, tak můžu doporučit avast! Free (pro Win95/98/ME/NT4.0 avast! Home 4.8) nebo Microsoft Security Essentials. Zmiňovaná AVIRA je také poměrně dobrá, ale není v českém ani slovenském jazyce.
Pokud si chcete za antivir připlatit, tak můžu doporučit avast! Pro (pro Win95/98/Me/NT4.0 avast! Professional 4.8) nebo ESET NOD32 nebo G Data nebo Kaspersky nebo TrustPort nebo případně BitDefender.
Já používám léta letoucí avast! a jsem spokojený.
Přesně jak píšeš - každému vyhovuje něco jiného a hlavní je i mezičlánek mezi židlí a klávesnicí. Sebelepší antivir nepomůže, pokud je uživatel nezodpovědný, klikne na všechno, co na netu potká a co se mu nabízí. Léta používám Eset Smart Security i přesto, že firewall zde není nic moc, neomezuji se v přístupu na žádné stránky a zavirovaný PC jsem neměla léta.
Nějaké srovnání najdete zde antivirovecentrum.cz/... nebo tady antivirovecentrum.cz/... nebo tady antivirovecentrum.cz/....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.