Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače Windows 7

Od: angelo* odpovědí: 17 změna:

Zdravim, koupil jsem si netbook s předinstalovaným Win XP + ovladači a od školy jsem dostal zadarmo lagální Win 7 a někdo mi řikal, že Win 7 už ovladače obsahuje, je to pravda?

Páč já jsem je k tomu nedosta na CD.

Nebo bych si je musel někde stáhnout pro Win 7?

Díky za odpovědi!

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

3x

windows 7 obsahuji 90% ovladacu, zbytek neni problem stahnout na netu z oficialnich stranek vyrobce NTB

angelo*
hodnocení

Díky za odpověď , já ho právě potřebuju každej den do školy, tak jsem se chtěl ujistit jestli to půjde jednuduše. JInak se chci ještě zeptat, jde Win 7 nainstalovat z harddisku? páč netbook nemá CD mechaniku. Díky

stany*

Jde to, ale lepsi je instalovat to pres USB flash

angelo*
hodnocení

Díky, ještě se zeptám, jak je velká ta instalace(asi to budou Profesionály)? Já mam totiž jenom 4gb flashku. Díky

stany*

Na 4GB flashku to vyjde

bena*

Já bych si od někoho půjčil přenosnou DVD-ROMku a nainstaloval to přes DVD-ROMku.

ladinpraha*

DVD W7 má 2,91GB.

angelo*
hodnocení

Díky za odpovědi, nad externí mechanikou jsem taky přemýšlel, ale nikoho neznám, kdo by jí měl. Mám ještě jeden dotaz(snad už poslední :D ) kdyby mi to dali na DVD, tak by to z toho DVD šlo překopírovat na tu flashku? Nebo jsou speciální verze jenom pro flashky?

Díky.

hodnocení

0x

Od win xp a novějších mají win plno svojich ovladačů, ale to neznamená že nepotřebuje instalovat žádné od výrobce HW, nebo že nejsou od výrobce pro daný HW lepší než ty z win

cyryl*
hodnocení

0x

Dobrý den, jen tak pro zajímavost - já si myslím že W7 vám do toho netboku nainstalovat nepůjde. Asi je to netbok pro XP.

angelo*
hodnocení

cyryle nainstalovat to půjde, páč se prodávali i s win 7 a kámoš má podobnej(HW stejnej) a má tam normálně win 7 a běhaj jak víno

marenka*

Půjdou, měla jsem je i v prckovi Asus eee 1000HE. ;) Šlo to líp, než s XP.

angelo*
hodnocení

Ano, já mam něco podobného - Asus Eee 1001px

angelo*
hodnocení

Už mám možnost stáhnout ty winy 7 ale nevím, jestli x86 nebo x64? Co na tom lepší poběží? , díky moc!

marenka*

x86. Ty mám na malém noťásku vyzkoušené. ;)

angelo*
hodnocení

Díky, jsem rád, že je tu někdo, kdo to má odzkoušené.

marenka*

Angelo, podívej se na tyhle dvě stránky. Mě osobně hodně pomohly. ;)

mujeee.cz/...

forum.mujeee.cz/... forum.mujeee.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]