Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda je nějaký router který funguje obráceně nebo nějaký cenově dostupný wifi přijímač který signál převede zpět na lan. Potřebuju propojit sít mezi dvěma byty napříč přes celý panelák. Myslel jsem že jeden byt dá k oknu klasický router a druhý byt dá k oknu nějaký přijímač který dá signál z wifi zpět na kabel... Nevim zda jsem to popsal dost dobře.. Děkuju za radu...
Potřebuješ dvě APčka a oboje v módu bridge (lan1-wlan ap1-wlan ap2- lan2) Pozor na to pokud jsou obou sítích routery a dhcp servery...
Na jedný straně je klasický připojení od O2 ADSL do jejich WiFi routeru a na druhý straně sem myslel zda by stačilo Repeater kterej by chytal signál od horního wifi routeru a rozesílal ho dál ke mě do bytu...
Tak teď ale popisuješ trochu něco jinýho. Nejdřív píšeš z wlan na lan a ted zase rozesilat wlan? Princip je defakto stejny jako co jsem popisoval
Jj jasný, myslel sem že věci který přijímají a zároveň odesílaji jsou drahý, tak sem napsal že by mi stačilo hodit to potom z WLAN na LAN... Ale našel sem Odkaz tento wifi router který by to uměl jestli se nepletu přijmout odněkud a zároveň poslat někam... a je podle mě cenově dost dostupný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.