Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace Office na comp s W7 64 bit

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,koupil jsem si notebook s OS Windows 7 64 bit a rád bych si nainstaloval MS Office.Poradí mi někdo,zda lze instalovat verzi 32 bit i na comp s 64 bit a pokud to nelze,tak která je nejnižší verze Office 64 bit? Delší dobu jsem s W XP používal Office 2000 a úplně mi to stačilo,nepotřebuji nejnovější verzi.Děkuji předem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

2x

Ja na W7 pouzivam office 2003. Jinak u Office je jen jedna verze, ktera jde jak na 32 bit tak na 64 bit.

ladinpraha*
hodnocení

0x

32bit verzi by neměl být problém nainstalovat. Ale na Win7 nelze nainstalovat nelegální Office.

hodnocení

Určitě si pořídím legální Office,jen jde o to,jakou nejnižší verzi mi "sedmičky" skousnou. Office 2000 už se nechytá.

bena*

"Ale na Win7 nelze nainstalovat nelegální Office"

To není pravda. Úplně v pohodě ho tam nainstalujete. Jen verze 2007 a vyšší vyžaduje aktivaci, která na 80% nebude úspěšná, je-li Office nelegální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]