Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
možná je to hloupý dotaz,ale zkusím se zeptat.
Mám v PC 2x síťovou kartu a napadlo mě,zda-li by se to dalo použít tak,že v jedné mám připojený internet a z druhé bych šel do jiného PC a tam by šel internet také. Není to na každodenní používání,ale jen na příležitostné.
Předem díky za odpovědi. Noulen.
1x
Pokud je to ve Windows, tak by se dalo použít Sdílení připojení k internetu. Jednu síťovku do internetu, na druhou připojíte notebook kříženým kabelem (novější síťovky ani křížený kabel nepotřebují) a nastavíte lokální síť. Pokud oba počítače na sebe vidí, tak na síťovce připojené do internetu zapnete funkci sdílení a pojede to.
doplněno 17.09.10 11:20:Mám dokonce pocit, že pouhé zapnutí Sdílení připojení do internetu nastaví lokální síť na druhé síťovce automaticky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.