Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tachometr - ang. zkratky

Od: leonardoo odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

zakoupil jsem si tachometr a netuším co znamenají zkratky, které mi měří údaje: TMR ; ODO ; RAT ; RPM.

Neporadil by mi někdo co se za těmito zkratkami skrývá?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

TMR - Timer - stopky, RPM - Rotation Per Minute - otáčky za minutu, RAT - celkový čas, dokud si ho nevynuluješ a S ODO si nejsem jistej.

leonardoo
hodnocení

Díky a ještě co je to za anglické zkratky RAT a ODO? díky

slonbonjohn*
Pokud ti není anglina cizí, tak jsem něco našel : SPD: Speed in kMH or MPHTMR:Timer (stopwatch) 0.0 to 999.59 hoursRAT: Rate (Total Riding Time since last complete reset) This is up to 9999.0 hours. Only displays the four digitsAVS: Average Speed (must reset for each unique measurenmt or it keeps a continious average)MXS: Maximum Speed attained since last resetDIS: Shows a single riding distance (not sure how this one works it might be from a reset or from 0 speed. Ill get back to you on this oneCAL: Calories Burned (Don know Hhow you could use this on an EV)ODO: Odometer total trip distance (don know how this differers from DTS Ill report back when I find out.RPM: Realtime display of wheel RPM up to 999

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]