Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Visual Basic 2008 a netbook

Od: namess odpovědí: 5 změna:

Zdravím, ve škole budeme programovat ve Visual Basicu 2008. Myslíte, že by to tenhle netbook mohl vzládnout? mironet.cz/...

Nebo jsem velkej optimista?

Díky!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Já si myslím, že by to mělo jít bez problémů.

hodnocení

0x

Jo, tyhle noťasi zvládnou úplně všechno, u nich je limitující jen rychlost a grafická karta což tě ve výsledku může omezit jen v rychlých hrách. Jinak mi není známo, že by na tom něco nešlo.

namess
hodnocení

Díky za odpovědi, ještě se chci zeptat, jak je možné, že ve správci úloh v záložce výkon to mám rozdělené na 2 jádra? Dyť je to snad 1 jádrový procesor, kdyžtak pošlu screen.

ondrah*

No možná si to pletete se sloupečkem stránkovací soubor. Podívejte se v té nabídce VÝKON na Historie využití CPU, měl by tam být jeden sloupeček (= 1 jádro).

kesinka*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám naprogramovanou hru do školy, co máme splnit, ale ještě mně tam něco chybí. Prosím zkontroloval by mně to někdo a pomohl dodělat? Klidně i zaplatím, pro více info: kesinka839@seznam.cz

Děkuji, Monika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]