Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování videí z Youtube.com

Od: brucky* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,stáhla jsem si program Xilisoft Download YouTube Video,ale nejde mi stáhnout jediný video.Vždycky se tam objeví zelená šipka,ale po chvíli se změní na oranžovej křížek a píše mi unknown.Co dělam špatně,nebo proč se videa nestahuji?Děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Jestliže používáte Mozillu, zkuste doplněk Download Helper, funguje skvěle.

doplněno 16.09.10 15:52:

Nebo pro všechny OS tady:

video.vsevjednom.cz/...

doplněno 16.09.10 15:55:

pepak.net/...

ovsem*
hodnocení

0x

S tímhle programem nemám zkušenosti, ale doporučil bych ti program vDownloader: slunecnice.cz/... ten mi funguje skvěle.

bena*
hodnocení

0x

Doporučuji stáhnout program aTube Catcher. Video stáhne a převede do formátu, který dokáže Windows Media Player a další programy a zařízení přehrávat bez problémů. Takový formát je například WMV, AVI, atp.

aTube Catcher je zdarma a mám s ním jedině dobré zkušenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma stahování z youtube

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]