Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hp mini 5103 a MS office attach key

Od: ginfizz odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, potřebovala bych radu. V současnosti mám 10" netbook, který používám jak ve škole tak na doma. Doma ho napojím na velký monitor a zkrátka od něj očekávám vlastnosti klasického PC, který můj tři roky starý děda Asus opravdu nemá.
Rozhodla jsem se pro koupi nového netbooku, ale bohužel, jak jistě víte, téměř většina má OS Windows 7 starter, který je pro mě naprosto nepřijatelný. Nicméně nakonec jsem vybrala mininotebook od HP, který (myslím si) bohatě postačí mým nárokům a je prodávaný s OS Windows 7 home premium.

Hp mini 5103 se prodává v různých verzích. Mě by nejlépe vyhovoval 2GB/320GB, bez dotykového displeje a s OS W7HP.

Každopádně tato kombinace se neprodává (nebo jsem neviděla) a nejspíš se budu muset spokojit s 2gb/250gb a dotykovým displejem, za který si hold u počítače tedy připlatím.

Teď k mému dotazu, tedy prvnímu a to zda jste někdo neviděl prodávat tento notebook v kombinaci, kterou popisuji výše.

Mojí druhou otázkou je - tento notebook má předinstalovanou sadu MS office 2010. Na stránkách se píše, že k aktivaci je třeba zakoupit jakýsi product key, jehož cena se pohybuje od 2 tisíc nahoru. Pokud si tento key nezakoupím, tak mi MS office nebudou vůbec fungovat, nebo jen s nějakou omezenou funkcí? Používám hlavně Word, Excel, vyjímečně Power point.

Děkuji za odpovědi a přeji hezký den.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na NB bývá dost často tato zkušební verze Office nainstalována. Po uplynutí tuším 60-ti dnů je však nadále nepoužitelná a musí se zakoupit plná licence (ona zmínka o product key).

Přehled všech mininotebooků od Hp je pak zde:

h10010.www1.hp.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]