Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook vybrat?

Od: karamelka* odpovědí: 11 změna:

Zjistila jsem,že jsou tu mnohdy zkušenější lidé než v obchodě a tak jsem chtěla poprosit o radu.Je mi dvacet,studuju a potřebuju nový počítač.Chci aby měl velkou pamět(2GB/320GB),baterii s výdrží,neměl by být moc těžký,15" monitor,no a rozhodně by to měl být Acer.Samozřejmě je pro mě rozhodující i cena,platím si ho sama takže by měl být co nejlevnější:)Mockrát děkuji za jakékoliv tipy;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

0x

Nevadil by Vám menší display 12"?

zelvicka
hodnocení

Potřebuju co největší,kvůli škole,pracuji s několika soubory najednou,mám otevřeno plno oken a takhle v tom mám větší přehled...

krulis*
hodnocení

0x

"Samozřejmě je pro mě rozhodující i cena,platím si ho sama takže by měl být co nejlevnější"

Takže to je kolik Kč maximálně?

zelvicka
hodnocení

To už si asi moc vybírat nemůžu:)Byla bych ráda kdybych se vešla do 15000Kč,nevím,prostě jen nechci platit za fce které nevyužiju,v obchodech mi většinou cpou nabušené počítače,já potřebuju jen to co jsem napsala,cenu budu muset akceptovat:)Ale čím mín...:)

jofa*

Osobně bych bral, pokud trváte na značce- ACER Extensa 5635Z-453G32Mn. 12 500 kč. Budete spokojena.

doplněno 15.09.10 20:23:

Typ s 3 Gb pamětí. Pohlídat to.

krulis*

Nejsem zrovna zastáncem ACERu,proto bych volil raději HP,Lenovo či ASUS: alza.cz/...

jofa*

Slečna chtěla Acer, tak prosím držte se jejího přání. Acer je u mne spolehlivý. Samozřejmě těch notebooků je celá řada.

krulis*

Ale nechápu,proč to musí být zrovna ACER

Tak to slecna nejlip poridi s lenovem, acer aušus..spatne zkusenoti..hp je neco mezi.

Tipuji ze slecna mela nebo ma asus a tak chce zustat u znacky co ji nezklamala ale zklamat by mohla..

ladinpraha*
hodnocení

0x

Moje zkušenost: kupovali jsme před cca 15 měsíci 3x NB Acer - 2x 5630 s lesklým displejem a 1x 5430 s matným. Obě 5630 šly do reklamace do 2 měsíců, jedna s vadným HDD, druhá s tím, že při doteku ruky na víko byla ruka vidět na displeji. NB 5430 jede zatím naprosto v pohodě. Myslím, že většinou záleží na kuse, pokud uvažuji o tom, že NB občas použiji venku na denním světle, tak bych volil matný displej.

jofa*

Já mám zkušenosti zase opačné. Poraďte slečně konkrétní typ a cenu a nemudrujte jaký to má závady a co se komu stalo s notebookem. I s tím nejkvalitnějším a nejdražším se může něco stát.

doplněno 16.09.10 08:12:

Ještě doplním. Upřimně musím napsat, že já bych si sem na notebook dotaz nedával. Dostanete takových různých rad a údajů, které se navzájem vyvracejí a zpochybňují až z toho budete, jak se říká jelen. Máte představu o značce, 2 GB paměť, 320 GB disk, 15"" displej, cenu, tak se mrkněte na stránky třeba Alzy, nebo CZC a vyberte si s požadovynými parametry ( a budou i lepší RAM 3-4 GB) v ceně od 12- 15 tis. takový, který se Vám líbí . Poruchu může mít každý i ten nej vychvalovaný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]